ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λογισμοί για το απεχθές, επαχθές και διόλου σεισαχθές Π.Δ. 31/2018
Διαβάστε εδώ την επιστολή του Δρ. Στάθη Αβραμίδη προς τον Υπουργό Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη σχετικά με το Π.Δ. 31/2018.
ΣΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ: Διεξαγωγή συναρπαστικών αγωνισμάτων θάλασσας στον ΝΑΟΒΒ

Διαβάστε εδώ τις εμπειρίες των φοιτητών ΣΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ από 
το 3ο μάθημα αθλητικής ναυαγοσωστικής στον ΝΑΟΒΒ.


Η ΣΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ κάνει μάθημα 
αθλητικής ναυαγοσωστικής στον ΝΑΟΒΒ

Διαβάστε εδώ τις εμπειρίες των φοιτητών ΣΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ από 
το πρακτικό μάθημα αθλητικής ναυαγοσωστικής στον ΝΑΟΒΒ.

"Ο Αθλοσώστης" - "Sport Lifesaver"

Δείτε εδώ το τεύχος του μήνα, του περιοδικού "Ο Αθλοσώστης".

Διαβούλευση Τροποποίησης Π.Δ. 31/2018 Ναυαγοσωστικής

Αναρτήθηκε ιστολόγιο με άτυπη διαβούλευση για την τροποποίηση του Π.Δ. 31/2018.  Πάρε θέση για την ασφάλεια και τα επαγγελματικά σου δικαιώματα. Αν δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνουν οι άλλοι για σένα. Περισσότερα.

Επιστολή προς τη Διεύθυνση Λιμενικής Αστυνομίας με λογισμούς για τα πολλά λάθη του Π.Δ. 31/2018 που απειλούν ναυαγοσωστικό κλάδο-λουομένους
Δείτε εδώ την επιστολή του ναυαγοσώστη Αλέξανδρου Γκοσιμέ.

"The Science of Swimming and Aquatic Activities"

Δείτε εδώ το νέο διεθνές επιστημονικό βιβλίο που περιέχει τα πάντα γύρω από την κολύμβηση και κεφάλαιο αθλητικής ναυαγοσωστικής του Δρ. Στάθη Αβραμίδη.

Μάρκος Σεφερλής: Μήνυμα αθλητικής ναυαγοσωστικής-Στην φετινή παράσταση "φοβάμαι μην πνιγεί ο κόσμος από τα γέλια"

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και αυτοκράτορας του γέλιου, Μάρκος Σεφερλής, ως Πρεσβευτής Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδας, στέλνει μήνυμα προς όλους μας. Περισσότερα.


Γνωμοδότηση-κόλαφος του International Lifesaving Federation-Europe: Το όριο ηλικίας των ναυαγοσωστών θα έχει αρνητική επίδραση στην πρόληψη πνιγμών!

Επιστολή στο Υπουργείο Ναυτιλίας έστειλε ο Δρ. Στάθης Αβραμίδης, επιστήμονας που έχει μπει 2 φορές στο International Swimming Hall of Fame για την παγκόσμια προσφορά του στην ναυαγοσωστική. Σε αυτήν κοινοποιεί την γνωμοδότηση-κόλαφο του International Life Saving Federation - Europe επισημαίνοντας ότι το Π.Δ. 31/2018, που θέτει ως ανώτατο όριο τα 45 έτη για την πρόσληψη των ναυαγοσωστών, έχει αρνητική επίδραση στην πρόληψη των πνιγμών. Ήδη έμπειροι ναυαγοσώστες τέθηκαν στο περιθώριο, ενώ πολλές παραλίες στην Ελλάδα δεν βρήκαν ναυαγοσώστη ούτε καν τον Αύγουστο! Περισσότερα.

SERC - Αθλητική Ναυαγοσωστική
(ΣΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ 2017-2018)

Δάφνη 1.5.2018. Φοιτητές της ΣΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ προπονούνται σε σενάρια επειγόντων περιστατικών στο νερό. Κατανόησαν την σημασία της διάσωσης στο νερό με ψυχαγωγικό τρόπο, εφαρμόζοντας όσα διδάχθηκαν στο μάθημα της εφαρμοσμένης ναυαγοσωστικής. Περισσότερα.