ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σεμινάριο Κριτών Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Πισίνας και Θάλασσας


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΡΙΤΩΝ
Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Πισίνας και Θάλασσας

Ν. Σμύρνη 11/9/2017: Η Επιτροπή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας-Αλιείας ανακοινώνει την διεξαγωγή σεμιναρίου κριτών αθλητικής ναυαγοσωστικής πισίνας και θάλασσας.

Καλούνται οι παλιοί αλλά και υποψήφιοι νέοι κριτές, αλλά και αθλοσώστες και προπονητές να παραβρεθούν για να ενημερωθούν για τους κανονισμούς των αγωνισμάτων που θα διεξαχθούν στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ναυαγοσωστικής

Η πρώτη φάση του σεμιναρίου θα γίνει δια ζώσης. Όσοι δεν έχουν Βεβαίωση Κριτή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Πισίνας, θα συμπληρώσουν την ενότητα εδώΌσοι δεν έχουν Βεβαίωση Κριτή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Θάλασσας, θα ακολουθήσει μαθητεία e-learning που θα αναρτηθεί προσεχώς.

Πρόκειται για το πρώτο δια ζώσης σεμινάριο αθλητικής ναυαγοσωστικής που θα δώσει την ευκαιρία απόκτηση τίτλου κριτή αθλητικής ναυαγοσωστικής θάλασσας, τίτλου που έως τώρα έχει δοθεί μόνο μία φορά στους φοιτητές ΣΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ που παρακολούθησαν το μάθημα "αθλητική ναυαγοσωστική".
  • ΘεωρίαΕθνικής Αντιστάσεως 37 Χαλάνδρι (ιδιωτική επιχείρηση με καλλυντικά στην πυλωτή πολυκατοικίας απέναντι ακριβώς από τα Mc Donalds), Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, 6-9μμ
  • Πρακτικό: Στην ελεύθερη παραλία αριστερά από το "Ya Banaki" που βρίσκεται στην Βάρκιζα (Κυριακή, 24/9/2017, 10πμ-1μμ). 
  • Είσοδος: ελεύθερη
Ο χώρος διατίθεται δωρεάν από την Πρέσβειρα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής - Ιταλίας, Δρ. Βίκυ Μπαφατάκη και τον Κώστα Δελλή.

Δηλώσεις: Δηλώστε ταυτόχρονα τη συμμετοχή σας στην Ρούλα Καρυδοπούλου, Υπεύθυνη Σώματος Κριτών Αθλητικής Ναυαγοσωστικής (xaroumenimera@yahoo.gr) και στον Δρ. Στάθη Αβραμίδη, Διευθυντή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής ΕΟΥΔΑ (elagreece@gmail.com).