ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ 2017 - Αθλητική Ναυαγοσωστική


















ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ 2017 
- με Αγωνίσματα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής -

Η Επιτροπή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής της Ομοσπονδίας, έλαβε από την Οργανωτική Επιτροπή των Παγκοσμίων Αγώνων Βετεράνων τις τελευταίες διευκρινήσεις για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στα αγωνίσματα αθλητικής ναυαγοσωστικής παραλίας και ανοιχτής θαλάσσης. Για να συμμετάσχεις στους αγώνες πρέπει να:
  • είσαι πάνω από 30 ετών
  • κάνεις την εγγραφή σου ηλεκτρονικά και ατομικά) 
  • προσκομίσεις έγγραφο την ημέρα των αγώνων στην Οργανωτική Επιτροπή που να βεβαιώνει ότι ανήκεις σε αθλητικό σωματείο που καλλιεργεί την αθλητική ναυαγοσωστική (σας το χορηγεί η ΕΟΥΔΑ κατόπιν αίτησης στα info@eoyda.gr, elagreece@gmail.com πριν ταξιδέψετε στο εξωτερικό)
  • Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, οφείλεις να προσκομίσεις φωτογραφικό υλικό, βίντεο και απολογισμό της συμμετοχής σου, στην Επιτροπή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής
Μην χάσεις την μοναδική ευκαιρία συμμετοχής σε αγωνίσματα αθλητικής ναυαγοσωστικής σε παγκόσμιους αγώνες. Πολύ νωρίτερα από ότι φανταζόμασταν, η Επιτροπή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής, συνεπής στις υποσχέσεις της, προσφέρει στους αθλοσώστες της την ευκαιρία της διεθνούς συμμετοχής. Πληροφορίες.

Εκ μέρους της Επιτροπής Αθλητικής Ναυαγοσωστικής
Δρ. Στάθης Αβραμίδης