ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Γλυνάτσης προβάλει την Αθλητική Ναυαγοσωστική στο "Ράδιο Αρβύλα"

 


Ο Γλυνάτσης προβάλει την Αθλητική Ναυαγοσωστική στο "Ράδιο Αρβύλα"

Αθήνα 25/1/2021. Η τηλεοπτική εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" έβαλε στο #2 της τον προπονητή του Πρωτέα Καλύμνου Μιχάλη Γλυνάτση προβάλλοντας την αθλητική ναυαγοσωστική.

Η σατιρική παρέα του Αντώνη Κανάκη έκανε μια χιουμοριστική αναφορά στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο προπονητής του Πρωτέα Καλύμνου, Μιχάλης Γλυνάτσης. Ο προπονητής του Πρωτέα που θριάμβευσε στο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2020, είχε παραχωρήσει συνεντεύξεις για τις επιτυχίες της ομάδας του σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο. Μίλησε για τα πολλά μετάλλια και τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι αθλοσώστες του και ενθάρρυνε τον κόσμο να γνωρίσει το άθλημα. Ο Αντώνης Κανάκης όμως είχε άλλη γνώμη: "Κάπου στα βάθη του Αμαζονίου έγινε η συνέντευξη. Δεν είμαστε σίγουρη αν δόθηκε από τον προπονητή ή από το φυτό".

 




Χάρη στον Μιχάλη Γλυνάτση και την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, προβλήθηκε για πρώτη φορά η αθλητική ναυαγοσωστική με χιουμοριστικό τρόπο. Η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος, που λειτουργεί ως το σπίτι του αθλήματος που σώζει ζωές, ευχαριστούν θερμά τον Πρωτέα, το Kalymnos News, τον Μιχάλη Γλυνάτση, και όλη την ομάδα του Ράδιο Αρβύλα για αυτό το ψυχαγωγικό αποτέλεσμα.