ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βραβεία Ευ Αγωνίζεσθαι Αθλητικής Ναυαγοσωστικής 2017

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ 2017

Άλιμος 14/10/2017. Η Επιτροπή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής της ΕΟΥΔΑ απένειμε τα φετινά Βραβεία Ευ Αγωνίζεσθαι Αθλητικής Ναυαγοσωστικής σε 8 άτομα/φορείς που ξεχώρισαν με τη συμπεριφορά τους συμβάλλοντας στην προώθηση των σκοπών μας για την προαγωγή του αθλήματος μέσα από τον τίμιο αγώνα. Ορισμένοι τιμήθηκαν αναδρομικά.

Νίκη Παταρίδου "για την επιμονή και την τεράστια θέλησή της να συνεχίσει τον αθλητισμό παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει".

.........

Α.Ε. Χαϊδαρίου "για την φιλοξενία αθλοσωστών του Α.Ο. Ιππόκαμπος παρόλο που στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα αγωνίζονταν ως αντίπαλοι"
.........

Βάνια Βήχου
"για τις επαφές της με μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διάσωσης στο Παγκόσμιο Συνέδριο Πνιγμού προκειμένου να προωθήσει το δίκαιο αίτημα της ΕΟΥΔΑ να συστήνει εθνική ομάδα που θα εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις αθλητικής ναυαγοσωστικής".


.........

Βαγγέλης Τσαμπάζης
"για τις επαφές του με μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διάσωσης στο Παγκόσμιο Συνέδριο Πνιγμού προκειμένου να προωθήσει το δίκαιο αίτημα της ΕΟΥΔΑ να συστήνει εθνική ομάδα που θα εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις αθλητικής ναυαγοσωστικής".

.........

Βασίλης Κουτρουμάνος
"για την προώθηση των αξιών του αθλητισμού και της αθλητικής ναυαγοσωστικής μέσα από τον φωτογραφικό φακό του".


















.........

Γιάννης Ροζάκης
"για την σημαντική συμβολή του στη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ναυαγοσωστικής παρά τα τεράστια οικογενειακά προβλήματα που βίωσε πριν τους αγώνες".





















.........

Νατάσα Μοσχίδου
"για την πολύπλευρη στήριξη αθλοσωστών που προσπαθούν υπό αντίξοες συνθήκες υγείας να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις".

.........

Action Club Hellas
"για τη συμμετοχή του στη διάσωση προσφύγων μεταναστών στη Μυτιλήνη που αποτέλεσε την αιτία για την καθυστερημένη συμμετοχή του σε πανελλήνιους αγώνες αθλητικής ναυαγοσωστικής".






ΚΟΠ Γλαύκος
"για την διάδοση της αθλητικής ναυαγοσωστικής σε γειτονικό αθλητικό σύλλογο πριν το πρωτάθλημα, παρόλο που θα αγωνίζονταν ως αντίπαλοι"