ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αθλητική Ναυαγοσωστική στο 13ο Αθλητικό Καλοκαιρινό Camp του ΝΟ Σύρου


Αθλητική Ναυαγοσωστική στο

13ο Αθλητικό Καλοκαιρινό Camp του ΝΟ Σύρου

Ναυτικός Όμιλος Σύρου 15/6/2018. Την Τετάρτη 20/6/2018 ξεκινά το 13ο Αθλητικό Καλοκαιρινό Camp του Ν.Ο. Σύρου στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου ‘’Δημ. Βικέλας’’. Θα περιλαμβάνει και γνωριμία με αγωνίσματα αθλητικής ναυαγοσωστικής πισίνας.

Το CAMP απευθύνεται σε παιδία ηλικίας 5 έως 13 ετών. Το πρόγραμμα σε καθημερινή βάση είναι: 08:00-15:30. Κατά την διάρκεια του camp παρέχονται στα παιδιά χυμοί, νερά και σάντουιτς με ποιοτικά υλικά. Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην κολύμβηση, την υδατοσφαίριση (water polo), το κανόε καγιάκ, την ιστιοπλοΐα, τη γυμναστική, το θέατρο, , την αθλητική αλιεία, την αυτόνομη κατάδυση, την Ναυαγοσωστική, το SUP και πολλές άλλες θεματικές εκπλήξεις  με τη σωστή καθοδήγηση  των επιλεγμένων προπονητών (πτυχίο Τ.Ε.Φ.Α.Α. & Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) και ομαδαρχών του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, συνδυάζοντας την εκμάθηση με καλοκαιρινές διακοπές.
Τα παιδιά, στους ίδιους χώρους, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα αθλήματα του υγρού στίβου που ταιριάζει στα ενδιαφέροντά τους και να συνεχίσουν αργότερα πιο συστηματικά στις σχολές των τμημάτων. Κύριος στόχος παραμένει η αγάπη για τον αθλητισμό με πρότυπα τους μεγαλύτερους νεαρούς και νεανίδες αθλητές του Ομίλου μας, οι οποίοι διακρίνονται στα εθνικά πρωταθλήματα και τους διασυλλογικούς αγώνες.

Περισσότερες πληροφορίες:
·   Κούτρα Βαρβάρα – Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. – Προπονήτρια Κολύμβησης (Γ.Γ.Α.) 6981800632
·   Αναστασοπούλου Μαλαματή – Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α.
·   Λαμπράκη Μαρία – Πανεπιστήμιο Θεατρικών Σπουδών

Συνεργάτες:
· Μπουλμέτη Τζένη – Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. θα διδάξει στους μικρούς μας αθλητές τα αθλήματα του ΤΡΙΑΘΛΟΥ – AQUATHLON
·      Μαστρογιαννόπουλος Πάνος – Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θαλάσσια Σπορ
· Σαγκινέτου Ελπίδα – Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. – Προπονήτρια Ιστιοπλοΐας (Γ.Γ.Α) Ιστιοπλοΐα Τριγώνου (Optimist – Laser)
·       Γρυπάρης Γιάννης – Προπονητής Ιστιοπλοΐας (Γ.Γ.Α) Ιστιοπλοΐα Τριγώνου (Optimist – Laser)
·      Μιχαήλ Τάκης – Προπονητής Ιστιοπλοΐας (Γ.Γ.Α) Ιστιοπλοΐα Τριγώνου (Optimist – Laser)
·       Ξαγοράρης Μάρκος – Προπονητής Υδατοσφαίρισης (Γ.Γ.Α)
·       Ρούσσος Κοσμάς – Εκπαιδευτής SUP – KAΓΙΑΚ
·       Ρούσσος Γιώργος – Εκπαιδευτής Κing Βoxing
· Πρίντεζης Αντώνης–Εκπαιδευτής Ναυαγοσωστών / Εκπαιδευτής Αυτόνομης Κατάδυσης και Εκπαιδευτής D.D.I για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
·       Ομάδα Πεδίου Κυκλάδων του WWF HELLAS – δημιουργικές περιβαλλοντικές δράσεις
·   Αβραμίδης Στάθης DipEd, BEd, MSc, MPH, PhD / Επικεφαλής Αθλητικής Ναυαγοσωστικής ΕΟΥΔΑ  – Στέλεχος ΚΕΕΛΠΝΟ / Επίκουρος Καθηγητής Εφαρμοσμένης Ναυαγοσωστικής (Ν. 407/80) ΣΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ θα διδάξει αγωνίσματα αθλητικής ναυαγοσωστικής πισίνας.

Θα πραγματοποιηθούν ημερήσιες εκδρομές σε παραλίες του Νησιού μας! ΕΓΓΡΑΦΕΣ θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρες 08:30 – 15:00, στα γραφεία του Ν.Ο. Σύρου. (22810-88666/6982555707). Syros Island International Center of Nautical Sport. Περισσότερα.