ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Other Organizations' Awards

 Other Organizations' Awards


2011: Ο Λουκάς Μπισταράκης τιμάται από τον Κώστα Αναγνώστου για το πρωτοπόρο έργο του στην Ναυαγοσωστική από την ΕΟΥΔΑ.
Η Ελεονώρα Χατζηπασχάλη τιμάται από τον Πρόεδρο της ΕΟΥΔΑ Βαγγέλη Ρακαντά με Δίπλωμα της ΕΟΥΔΑ και από τον Δρ. Στάθη Αβραμίδη με το Πιστοποιητικό "Φίλων της Εταιρείας" της Βασιλικής Εταιρείας Διάσωσης Ηνωμένου Βασιλείου.  
Ο Ανθ/γός ε.α. Στυλιανός Ξενάκης" τιμάται από τον Δρ. Στάθη Αβραμίδη για τη συμβολή του στη διάδοση της αθλητικής ναυαγοσωστικής στην Ελλάδα".
Η Δρ. Ειρήνη Αναγνώστου τιμάται από τον Κώστα Αναγνώστου "για την  1η θέση στη 'Μεταφορά Ανδρεικέλου' στους Παγκόσμιους Αγώνες Βετεράνων Ναυαγοσωστικής στο Μαρόκο το 1990". 
Η Δρ. Βίκυ Μπαφατάκη, ορίζεται Πρέσβειρας Αθλητικής Ναυαγοσωστικής - Ιταλίας.
Ο Δρ. Μανόλης Βελονάκης τιμάται με Δίπλωμα της  ΕΟΥΔΑ από τον Αντιπρόεδρο Κώστα Αναγνώστου και το Πιστοποιητικό "Φίλων της Εταιρείας" της Βασιλικής Εταιρείας Διάσωσης Ηνωμένου Βασιλείου από τον Δρ. Στάθη Αβραμίδη. 




2016: Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, παραλαμβάνει τιμητικό αγαλματίδιο από τον Δρ. Στάθη Αβραμίδη
για 
την φιλοξενία του 3ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ναυαγοσωστικής.
2017: Ο Τεχνικός Σύμβουλος Αθλητικής Ναυαγοσωστικής του ΑΣΑΕΔ, (Ο) Αντιπλοίαρχος Γιώργος Μαργιωλάκης ΠΝ, τιμάται με "Τιμής Ένεκεν" για την εισαγωγή της αθλητικής ναυαγοσωστικής στις ΕΔ-ΣΑ.


2017: Ο Διευθυντής του ΑΣΑΕΔ, (Ο) Πλοίαρχος Σπύρος Ανδριόπουλος ΠΝ, τιμάται με "Τιμής Ένεκεν" για την εισαγωγή της αθλητικής ναυαγοσωστικής στις ΕΔ-ΣΑ, από τον Δ/ντή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής, Δρ. Στάθη Αβραμίδη.


2017: O Peter Davies, Πρόεδρος του United States Lifesaving Association τιμάται με "Τιμής Ένεκεν" για την φιλοξενία Ελλήνων Αθλοσωστών στα πρωταθλήματα ναυαγοσωστικής του οργανισμού του.


2018: Ο Πρόεδρος της ΕΟΥΔΑ, Βαγγέλης Ρακαντάς, απονέμει τιμητικό βραβείο στον πατέρα της επαγγελματικής ναυαγοσωστικής, Λουκά Μπισταράκη για το εξέχον έργο του στην ανάπτυξη της ναυαγοσωστικής στην Ελλάδα.



2017: The Vice President of the Hellenic Federation of Underwater Activity, Costas Anagnostou, honors the Lifetime President of the International Life Saving Federation - Europe, Dr. Klaus Wilkens for his lifetime contributions to advancing applied lifeguarding and lifesaving sport internationally.


2018: O Dave Lee, παραλαμβάνει τιμητικό κύπελλο από τον Βαγγέλη Ρακαντά (Πρόεδρο) και Κώστα Αναγνώστου (Αντιπρόεδρο) της ΕΟΥΔΑ, "για την εξέχουσα συνεισφορά του στην εκπαίδευση Ελλήνων στην πρώτη βοήθεια".













































































































































































































































Fair Play Awards

2017Νίκη Παταρίδου (Άτλαντες Θεσσαλονικής) "για την επιμονή και την τεράστια θέλησή της να συνεχίσει τον αθλητισμό παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει".



2017William Elijah Phillips IV (Jacksonwille Lifeguard Club) "για την βοήθεια που προσέφερε σε Έλληνα αθλοσώστη ώστε να αγωνιστεί στο United States Lifesaving Association Lifeguard Championship". 


2014Idygleikson Medeiros (Brasil, SOBRASA Rescue) "για την ενθάρρυνση αντιπάλου Έλληνα αθλοσώστη να μην εγκαταλείψει την κούρσα παρόλο αυτό θα ισοδυναμούσε με την δική του ήττα στο αγώνισμα Run-Swim-Run".

    2016Α.Ε. Χαϊδαρίου "για την φιλοξενία αθλοσωστών του Α.Ο. Ιππόκαμπος παρόλο που στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα αγωνίζονταν ως αντίπαλοι"

    2015Α.Ο. Ιππόκαμπος "για την φιλοξενία και προπόνηση αθλητών ξένων συλλόγων προκειμένου να συμμετάσχουν στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ναυαγοσωστικής παρόλο που θα αγωνίζονταν ως αντίπαλοι των δικών του αθλητών"

    2015Κ.Ο.Π. Γλαύκος "για την διάδοση της αθλητικής ναυαγοσωστικής σε γειτονικό αθλητικό σύλλογο πριν το πρωτάθλημα, παρόλο που θα αγωνίζονταν ως αντίπαλοι"

    2015Ναυαγοσωστικός Όμιλος Ελλάδας "για την πλημμελή συμμετοχή τους στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προκειμένου να εστιάσουν τις δυνάμεις τους στη διάσωση προσφύγων/μεταναστών στην Μυτιλήνη"

    2015Ναυαγοσωστική Βορείου Ελλάδας "για την μη συμμετοχή στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προκειμένου να σώσουν ζωές προσφύγων/μεταναστών στην Μυτιλήνη"


      2017: Βάνια Βήχου "για τις επαφές της με μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διάσωσης στο Παγκόσμιο Συνέδριο Πνιγμού προκειμένου να προωθήσει το δίκαιο αίτημα της ΕΟΥΔΑ να συστήνει εθνική ομάδα που θα εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις αθλητικής ναυαγοσωστικής".

      2017: Βαγγέλης Τσαμπάζης "για τις επαφές του με μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διάσωσης στο Παγκόσμιο Συνέδριο Πνιγμού προκειμένου να προωθήσει το δίκαιο αίτημα της ΕΟΥΔΑ να συστήνει εθνική ομάδα που θα εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις αθλητικής ναυαγοσωστικής".


      2017: Βασίλης Κουτρουμάνος (Φωτορεπόρτερ) "για την προώθηση των αξιών του αθλητισμού και της αθλητικής ναυαγοσωστικής μέσα από τον φωτογραφικό φακό του".

      2017: Γιάννης Ροζάκης (ΙΕΚ Άλφα, Mediterranean College) "για την σημαντική συμβολή του στη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ναυαγοσωστικής παρά τα τεράστια οικογενειακά προβλήματα που βιώνει ".

      2015: Mankush "για την συμμετοχή του ως εθελοντής αντί ως αθλητής στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επειδή δεν ήταν Έλληνας υπήκοος"

      2015: Heiko Arakelian "για την συμμετοχή του ως εθελοντής αντί ως αθλητής στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επειδή δεν ήταν Έλληνας υπήκοος"


        2017: Νατάσα Μοσχίδου "για την πολύπλευρη στήριξη αθλοσωστών που προσπαθούν υπό αντίξοες συνθήκες υγείας να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις".



          2017: Action Club Hellas "για τη συμμετοχή του στη διάσωση προσφύγων μεταναστών στη Μυτιλήνη που αποτέλεσε την αιτία για την καθυστερημένη συμμετοχή του σε πανελλήνιους αγώνες αθλητικής ναυαγοσωστικής".



            2015Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία "για την αποδοχή να αγωνιστούν υπό την σημαία του ΝΑΟ Κέκροψ προκειμένου να επικεντρωθούν στην διάσωση προσφύγων/μεταναστών στην Μυτιλήνη"