ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιορτή ΑΟ Ιππόκαμπος (2018)


Γιορτή Α.Ο. Ιππόκαμπος (2018)

Κολωνός 10.6.2018. Με επιτυχία πραγματοποίησε ο Α.Ο. Ιππόκαμπος το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου διεξάγοντας επίδειξη των αθλημάτων που καλλιεργεί και της αθλητικής ναυαγοσωστικής.

Περίπου 100 κολυμβητές και αθλοσώστες συμμετείχαν φέτος στην γιορτή. Ο παλμός και ενθουσιασμός της ομάδας είναι πάντα υψηλός. Ο σύλλογος, παρά τις αναταράξεις που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια σε πολλαπλό επίπεδο, εξακολουθεί να παραμένει ζωντανός και ισχυρός. 

Οι αθλητές παρέλαυσαν με υπερηφάνεια στο ξεκίνημα της ημέρας κάνοντας τον γύρο της πισίνας. Η εκδήλωση περιλάμβανε αγώνα επίδειξης κλασσικής και τεχνικής κολύμβησης, αθλητικής ναυαγοσωστικής (ρυμούλκηση ανδρεικέλου, μεταφορά ανδρεικέλου), κολύμπι επιβίωσης με ατομική συσκευή επίπλευσης και μακαρόνια. Στο τέλος, έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής της ομάδας και την βεβαίωση "Μια Ευκαιρία στα Παιδιά" του Εθνικού Προγράμματος Ασφάλειας στο Νερό. 
 
Ο αρχιπροπονητής και "ψυχή" της ομάδας, Νίκος Μπεϊντάρης (υπ. διδάκτωρ κολύμβησης), χαιρέτισε και ευχαρίστησε τους γονείς και τους αθλητές για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Ευχήθηκε σε όλους να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της ομάδας και του χρόνου. Τόνισε ότι η φιλοσοφία της ομάδας δεν είναι οι διακρίσεις ως αυτοσκοπός, αλλά ο καθαρός αθλητισμός. Ο Επικεφαλής Αθλητικής Ναυαγοσωστικής της ΕΟΥΔΑ, Δρ. Στάθης Αβραμίδης, χαιρέτισε τους γονείς λέγοντας: "Χαίρομαι που είμαι και φέτος κοντά σας. Κοντά στην πολυπληθέστερη ομάδα αθλοσωστών που δεν προέρχονται από σχολή ναυαγοσωστικής. Ελπίζω στο 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ναυαγοσωστικής, να δω ακόμα περισσότερους αθλητές. Καλή επιτυχία. Να θυμάστε ότι η αθλητική ναυαγοσωστική είναι ένα εξαιρετικό άθλημα. Προσφέρετε σημαντικές υπηρεσίες στα παιδιά σας, με το να τα ενθαρρύνεται να ασχοληθούν με αυτό". 

Η Επιτροπή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής της ΕΟΥΔΑ συγχαίρει την ομάδα του Ιππόκαμπου για την δραστηριότητά της και ελπίζει το παράδειγμά της να μιμηθούν κι άλλοι σύλλογοι στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Περισσότερα: