ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάρκος Σεφερλής: Μήνυμα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής


Μάρκος Σεφερλής: Μήνυμα αθλητικής ναυαγοσωστικής. Στην φετινή παράσταση "φοβάμαι μην πνιγεί ο κόσμος από τα γέλια"


Πειραιάς 2.9.2018. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και αυτοκράτορας του γέλιου, Μάρκος Σεφερλής, με την ιδιότητά του ως Πρεσβευτής Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδας, στέλνει μήνυμα προς όλους μας να ασχοληθούμε με την αθλητική ναυαγοσωστική.

Στα χέρια του κρατάει το πανεπιστημιακό σύγγραμμα "Αθλητική Ναυαγοσωστική" του Δρ. Στάθη Αβραμίδη που εξηγεί τους κανονισμούς του αθλήματος, το ευ αγωνίζεσθαι, ειδικά θέματα και κάνει ιστορικές αναφορές από τον περασμένο αιώνα μέχρι σήμερα.

Το μήνυμα αναφέρει: "Αθλητική ναυαγοσωστική. Δια βίου άθληση που σώζει ζωές. Έλα στην πιο συναρπαστική αθλητική οικογένεια και μάθε πως να προστατεύεις τον εαυτό σου και τους άλλους από τους τραυματισμούς!"



Το μήνυμά του εστάλη αμέσως μετά το τέλος της ξεκαρδιστικής παράστασης "Greece the musicult". Μια παράσταση που δεν έχει προηγούμενο. Δείτε εδώ το trailer.



Ο Μάρκος, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις τρέχουσες εξελίξεις και τις τεράστιες προοπτικές που ανοίγονται για την αθλητική ναυαγοσωστική. Έμεινε ικανοποιημένος από την πρόοδο του αθλήματος. Μετά την βιντεογράφηση του μηνύματος, είπε: "Τα φιλαράκια μου κάνουν ωραίο έργο και σπουδαίο. Εμείς συνδράμουμε και είμαστε πάντα δίπλα τους. Και εμείς εδώ φοβόμαστε μην πνιγεί ο κόσμος από το γέλιο. Αλλά με τις σωστές οδηγίες νομίζω ότι μπορεί να επιτευχθεί το οτιδήποτε".

Ο αστείρευτος Μάρκος Σεφερλής, παίρνει ως δώρο το βιβλίο "Αθλητική Ναυαγοσωστική" από τα αδέλφια Αβραμίδη, Στάθη και Ελευθερία μετά την τεράστια επιτυχία "Greece the musicult". 











Η αθλητική ναυαγοσωστική είναι ένα νέο άθλημα στην Ελλάδα αν και παλιό στο εξωτερικό. Περιλαμβάνει περίπου 30 αγωνίσματα σε στεριά, πισίνα και θάλασσα που βασίζονται σε εικονικές διασώσεις, κολύμβηση, κωπηλάτηση, τρέξιμο. Διεξάγονται Πανελλήνια πρωταθλήματα και 6 διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις. Περισσότερα: http://sportlifesaving.blogspot.com