ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχές Σεφερλή στους ΤΕΦΑΑτζήδες της Βρετανικής Πανεπιστημιάδας Αθλητικής Ναυαγοσωστικής


Ευχές Σεφερλή στους ΤΕΦΑΑτζήδες της 
Βρετανικής Πανεπιστημιάδας Αθλητικής Ναυαγοσωστικής

Κυριακή 24.3.2019. Ο Μάρκος Σεφερλής ευχήθηκε στους φοιτητές της ΣΕΦΑΑ Αθηνών που θα αντιπροσωπεύσουν την Ελλάδα στην Βρετανική Πανεπιστημιάδα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής.


Ο Διδάσκων Εφαρμοσμένης και Αθλητικής Ναυαγοσωστικής της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, Στάθης Αβραμίδης, ενημέρωσε τον Μάρκο Σεφερλή για τις τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο της αθλητικής ναυαγοσωστικής. Για την αναστολή του αθλήματος, ο ταλαντούχος ηθοποιός στεναχωρήθηκε. Όταν ενημερώθηκε όμως για την προετοιμασία και την επικείμενη συμμετοχή Ελλήνων φοιτητών σε αγώνες εκτός συνόρων, το πρόσωπό του έλαμψε από χαρά. Την ίδια χαρά που αισθάνεται και το πιστό ακροατήριό του τόσα χρόνια. "Ετοιμαζόμαστε να συμμετάσχουμε στην Βρετανική Πανεπιστημιάδα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής. Είναι ιστορικής σημασίας διοργάνωση για την εφαρμοσμένη και την αθλητική ναυαγοσωστική, για τον Ελληνικό αλλά και για τον πανεπιστημιακό αθλητισμό!", του είπε ο Στάθης. Ο Μάρκος έστειλε το δικό του μήνυμα: "Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, στους φοιτητές του ΤΕΦΑΑ Αθήνας που θα πάνε στην Βρετανική Πανεπιστημιάδα Ναυαγοσωστικής, ΚΑΛΗ επιτυχία!"




Σε όσους δεν γνωρίζουν, θυμίζουμε ότι ο Μάρκος Σεφερλής είναι Πρεσβευτής Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδας. Έχει στηρίξει αρκετές φορές με παρεμβάσεις του την προσπάθεια εξάπλωσης και καθιέρωσης του αθλήματος. Όσοι αγαπάμε αυτό τον άθλημα, τον ευχαριστούμε θερμά. Του ευχόμαστε με τη σειρά μας καλό κουράγιο στο δύσκολο έργο του.