ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αιγίδα Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δασκάλων Κολύμβησης στα Κύπελλα Ναυαγοσωστικής Ελλάδος της ΕΑΝΕ

 


Έγκριση Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δασκάλων Κολύμβησης 

στα Κύπελλα Ναυαγοσωστικής Ελλάδος της ΕΑΝΕ

Αγγλία, 24.06.2021. To International Federation of Swimming TeachersAssociation (IFSTA), έθεσε υπό την αιγίδα του τους ναυαγοσωστικούς αγώνες της Ένωσης Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (EANE).

Ο CEO του IFSTA Dave Candler FSTA, MCIMSPA, TechIOSH, έγραψε: «Αγαπητέ Στάθη, σε απάντηση του αιτήματός σου, το International Federation of Swimming Teachers' Association εγκρίνει με χαρά τους ετήσιους αγώνες αθλητικής ναυαγοσωστικής της ΕΑΝΕ, επιτρέποντας την εφεξής χρήση του λογοτύπου του στο προωθητικό υλικό της διοργάνωσης και τον κυματισμό της σημαίας μας στην παρέλαση κατά την τελετή έναρξης. Τα στοιχεία της κολύμβησης, διάσωσης και πρώτης βοήθειας που συνθέτουν τα διάφορα αγωνίσματα και περιλαμβάνονται στους αγώνες σε αγωνιστική μορφή, αποτελούν τα κύρια συστατικά της διεθνούς και των εθνικών ομοσπονδιώνμας. Συνεπώς, προσφέρουν μια άριστη ευκαιρία για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να εξοικειωθούν με αυτές τις δεξιότητες που είναι τόσο ουσιώδεις για την επιβίωσή τους σε μια επείγουσα κατάσταση. Σου ευχόμαστε καλή τύχη στις διοργανώσεις σου».

Το IFSTA είναι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Δασκάλων Κολύμβησης. Διατηρεί μέλη σε δεκάδες χώρες που διδάσκουν διάσωση, πρώτη βοήθεια και κολύμβηση σε εκατομμύρια πληθυσμού ετησίως.Η αναγνώριση του έργου και η μόνιμη στήριξη των αγώνων ναυαγοσωστικής από ένα τόσο σημαντικό παγκόσμιο οργανισμό, αποτελούν τεράστια αναγνώριση για την ΕΑΝΕ και την προσπάθεια που καταβάλει να καθιερώσει στην Ελλάδα το άθλημα που σώζει ζωές.