ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Leroy Merlin χορηγός της ΕΑΝΕ για το άθλημα που σώζει ζωές

 


Το Leroy Merlin χορηγός της ΕΑΝΕ

για το άθλημα που σώζει ζωές

Πειραιάς 04.09.2021. Η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΕΑΝΕ) τίμησε το Leroy Merlin για την στήριξη του αθλήματος που σώζει ζωές.

Η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος ιδρύθηκε στη μνήμη 3 συγγενών της που έχασαν τη ζωή τους στο νερό για να προστατέψει την δημόσια υγεία από τραυματισμούς μέσω αθλητισμού. Είναι το «σπίτι» του αθλήματος που σώζει ζωές στην Ελλάδα. Διαθέτει μέλη και υποστηρικτές σε 30 χώρες και συμμαχεί με σημαντικούς εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς.

Το Leroy Merlin προσέφερε ποιοτικά υλικά που θα συμβάλλουν εφεξής στην αισθητική ποιοτική βελτίωση της διεξαγωγής του Κυπέλλου Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος [προκήρυξη, βίντεο]. Οι αγώνες αθλητικής ναυαγοσωστικής είναι μια καινοτόμα δραστηριότητα που προσφέρει γνώσεις διάσωσης και πρώτης βοήθειας σε νερό και στεριά με ψυχαγωγικό τρόπο. Η ΕΑΝΕ απένειμε Τιμητικό Ευχαριστήριο σε ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη στήριξη που έλαβε από την εταιρεία Leroy Merlin.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΝΕ και «πατέρας» της αθλητικής ναυαγοσωστικής στην Ελλάδα, Δρ. Στάθης Αβραμίδης, δήλωσε: «Η εταιρία Leroy Merlin φημισμένη για την ικανότητά της να χτίζει τα σπίτια των ανθρώπων, από σήμερα σώζει και τις ζωές τους! Εκ μέρους όσων θα ζήσουν την ομορφιά των αγώνων, σας ευχαριστούμε.»

Εκ μέρους της εταιρείας Leroy Merlin, ο Positive Leader Αλέξανδρος Βουκελάτος, πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει ιερότερη μορφή αθλητισμού από αυτήν όπου αθλητές και θεατές μαθαίνουν να σώζουν ζωές. Στηρίζουμε όχι μόνο υπό το πρίσμα της εταιρικής ευθύνης αλλά και με χαρά την προσπάθεια της ΕΑΝΕ να προστατέψει τον άνθρωπο επειδή και εμείς αυτόν υπηρετούμε!»