ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρών στο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2022 0 περσινός θριαμβευτής ΚΟΠΙ

 


Παρών στο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2022 0 περσινός θριαμβευτής ΚΟΠΙ

 

Ιλίσια 08.09.2021. Με ενθουσιασμό ο ΚΟΠΙ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2022 με την στήριξη της ΕΑΝΕ.

Η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΕΑΝΕ) προπόνησε τους αθλητές του Ποσειδώνα Ιλισίων σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα αθλητικής ναυαγοσωστικής. Μετά την θριαμβευτική τους παρουσία και την κατάκτηση του «Κυπέλλου Καθ. Δημήτρης Χατζηχαριστός» στο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2021, οι νεαροί κολυμβητές ήρθαν ξανά σε επαφή με το άθλημα που σώζει ζωές. Φέτος ο σύλλογος θα εκπροσωπηθεί ενισχυμένος. Οι παλιοί αθλητές ανυπομονούν να ξαναζήσουν την εμπειρία και με τον ενθουσιασμό τους συμπαρασύρουν τους νέους που θα αγωνιστούν πρώτη φορά.

 





Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και δικαίωμα συμμετοχής και εγγραφής έχουν όλοι έως 15 Σεπτεμβρίου. Το Κύπελλο θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ στις 09/10/2022, 09:00-18:00. Δείτε εδώ την φετινή προκήρυξη με το βίντεο των περσινών αγώνων.

 





Ο πρόεδρος της ΕΑΝΕ, Δρ. Στάθης Αβραμίδης, είπε: «Οι αθλητές του ΚΟΠΙ είναι ενθουσιώδεις. Είναι χαρά να τους προπονούμε. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον γιατί ξεκίνησε το άθλημα νωρίς. Οι αθλητές θα ωφεληθούν πολλαπλά αποκτώντας γνώσεις διάσωσης, εφόδια για μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση και ευκαιρία για διάκριση σε ένα άθλημα που βασίζεται στο κολύμπι. Ανυπομονούμε να τους έχουμε κοντά μας ξανά. Φέτος οι αγώνες θα είναι ακόμα καλύτεροι. Ευχαριστώ τους γονείς και τον σύλλογο για την άψογη συνεργασίας μας.»

 




Η προπονήτρια του ΚΟΠΙ, Ιωάννα Δούκα, πρόσθεσε: «Έχουμε αγαπήσει  την αθλητική ναυαγοσωστική. Αυτό φαίνεται στα χαμόγελα και στις συμμετοχές μας. Ευχαριστούμε την ΕΑΝΕ για τις προπονήσεις και τον εξοπλισμό. Η προσπάθεια θα βρει μιμητές και είμαστε υπερήφανοι που στεκόμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας!»


 




Ο έφορος του ΚΟΠΙ, Γρηγόρης Γαλατιανός, δήλωσε: «Υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να διδάσκουμε στα παιδιά μας πως να προστατεύονται από πνιγμό και να σώζουν ένα συνάνθρωπο, αποκτώντας εφόδια ζωής και όλα αυτά να επιτυγχάνονται με γέλια και χαρά; Νομίζω όχι. Ο ΚΟΠΙ χάρη στην ΕΑΝΕ το επιτυγχάνει!»

 


Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο πλαίσιο  του projectSafe Greece”. Η ΕΑΝΕ είναι ο μοναδικός οργανισμόςμέλος και των 3 παγκόσμιων ομοσπονδιών (International Life Saving Federation, International Life Saving Federation of Europe, International Federation of Swimming Teachers’ Association) και σύμμαχος του Princess Charlene of Monaco Foundation.