ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρών ο οικοδεσπότης ΑΝΟΓ στο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2022

 



Παρών ο οικοδεσπότης ΑΝΟΓ στο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2022

 

Γλυφάδα 08.09.2021. Οι κολυμβητές του ΑΝΟΓ λάτρεψαν την αθλητική ναυαγοσωστική και προετοιμάζονται για το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2022 της ΕΑΝΕ.

 

Η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΕΑΝΕ) προπόνησε τους αθλητές του ΑΝΟΓ σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα αθλητικής ναυαγοσωστικής. Οι κολυμβητές γνώρισαν το άθλημα που σώζει ζωές. Φέτος ο σύλλογος θα έχει ισχυρή παρουσία στους αγώνες.

 




Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και δικαίωμα συμμετοχής και εγγραφής έχουν όλα τα μέλη της ΕΑΝΕ. Το Κύπελλο θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ στις 09/10/2022, 09:00-18:00. Δείτε εδώ την φετινή προκήρυξη με το θεαματικό βίντεο των περσινών αγώνων.

 






Ο πρόεδρος της ΕΑΝΕ, Δρ. Στάθης Αβραμίδης, είπε: «Οι αθλητές, η διοίκηση, το διοικητικό προσωπικό και οι προπονητές του ΑΝΟΓ αγκάλιασαν το άθλημα. Σήμερα έγινε ένα βήμα για τον ΑΝΟΓ και ένα μεγαλύτερο για την Ελληνική αθλητική ναυαγοσωστική.»

 



Οι προπονητές Ανδρέας Ζώτος, Μίλτος Κανελλόπουλος, Βασίλης Δάβαρης και Μαριάννα Λυμπερτά και η έφορος Χριστίνα Καρέλλη, συνέβαλαν στην διεξαγωγή μιας όμορφης προπόνησης, που ανοίγει τον δρόμο για την ενασχόληση των αθλητών με ένα πολλά υποσχόμενο άθλημα που φιλοδοξεί να ενταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 




Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με την στήριξη της ΕΑΝΕ στο πλαίσιο  του projectSafe Greece”. Η ΕΑΝΕ είναι ο μοναδικός οργανισμόςμέλος και των 3 παγκόσμιων ομοσπονδιών (International Life Saving Federation, International Life Saving Federation of Europe, International Federation of Swimming Teachers’ Association) και σύμμαχος του Princess Charlene of Monaco Foundation.