ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΟΠΙ: 1η Γιορτή Κολύμβησης με Αθλητική Ναυαγοσωστική

 


ΚΟΠΙ: 1η Γιορτή Κολύμβησης με Αθλητική Ναυαγοσωστική

Ιλίσια 5/11/2022. Ο ΚΟΠΙ πραγματοποίησε με επιτυχία η 1η Γιορτή Κολύμβησης του  Συλλόγου μας για τη φετινή κολυμβητική περίοδο.

Ο καιρός μας βοήθησε και μπόρεσαν  οι μικροί κολυμβητές από όλα τα τμήματα της Ακαδημίας και της προαγωνιστικής ομάδας, να μας δείξουν την πρόοδό τους. Η γιορτή ξεκίνησε με επίδειξη αθλητικής ναυαγοσωστικής από παιδιά της προαγωνιστικής ομάδας. Οι αθλητές μας παράλληλα με την κολύμβηση αποκτούν γνώσεις ναυαγοσωστικής και ασχολούνται με την αθλητική ναυαγοσωστική, το μοναδικό άθλημα που συμβάλλει στην προστασία της δημόσιας υγείας από τραυματισμούς στο νερό. Στη συνέχεια τα παιδιά πραγματοποίησαν μία κολυμβητική δεξιότητα διαφορετική για το κάθε επίπεδο. Η «οικογένεια» του Ποσειδώνα επιβράβευσε όλα τα παιδιά, για την προσπάθειά τους,  με αναμνηστικά δώρα και ένα κέρασμα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της προαγωνιστικής ομάδας που όπως πάντα πρόθυμα, μετά το αγώνισμά τους,  βοήθησαν τους μικρούς μας κολυμβητές μέσα και έξω από το νερό. Ευχαριστούμε τον Στάθη Αβραμίδη για την παραχώρηση σωσιβίων που χρησιμοποιήσαμε στην επίδειξη. Θερμές ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στη γιορτή. Τέλος να ευχαριστήσουμε τους  γονείς και τους αθλητές του κολυμβητικού τμήματος για τη συμμετοχή και τη συνεργασία.

Συνεχίζουμε δυνατά όλοι! Δεν διακόπτουμε τα μαθήματα το χειμώνα για να έχουμε μία συνέχεια στην πρόοδο και στην εξέλιξη των παιδιών! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εκδήλωσή μας! Να είμαστε περισσότεροι! Οι μικροί μας φίλοι που δεν μπόρεσαν να έρθουν λόγω των ιώσεων που έχουμε αυτή την περίοδο να ετοιμάζονται για την επόμενη εκδήλωσή μας. Εικόνα: ΚΟΠΙ.