ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Safe Greece: Ασφάλεια στο νερό στον ΚΟΠΙ

 


Safe Greece: Ασφάλεια στο νερό στον ΚΟΠΙ

 

Ιλίσια, Αύγουστος 2023. Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ποσειδώνας Ιλισίων (ΚΟΠΙ) πραγματοποίησε καλοκαιρινά τμήματα κολύμβησης και ασφάλειας στο νερό για παιδιά.

Το πρόγραμμα του camp εκτός από άλλες δράσεις περιλάμβανε και την εκμάθηση κολύμβησης και ενότητα ασφαλούς κολύμβησης με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των παιδιών στην πρόληψη πνιγμών και άλλων τραυματισμών στο νερό καθώς και βασικές δεξιότητες αυτοδιάσωσης. Συμμετείχαν 180 παιδιά 4-14 ετών, στο διάστημα 16/6-28/7/2023. Η δράση θα συνεχιστεί στο φθινοπωρινό camp στις 28/8- 8.9/2023. Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα από την συμμετοχή τους και τις γνώσεις που αποκτούν. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος, Δρ. Στάθης Αβραμίδης, είπε: «Ο ΚΟΠΙ είναι ένας από τους πιο αγαπημένους αθλητικούς συλλόγους. Με σεμνότητα και ήθος, υπηρετεί τον άνθρωπο στον υγρό στίβο, φέρνοντας διακρίσεις στην κολύμβηση και την αθλητική ναυαγοσωστική. Αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση, τους αθλητές και τους γονείς για αυτό το αποτέλεσμα. Η επιτυχία τους δεν βασίζεται στην τύχη αλλά στην συστηματική και σωστή δουλειά».

Η διδασκαλία έχει την στήριξη της Ένωσης Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος που εκπονείται χάρη στο Princess Charlene of Monaco Foundation στο πλαίσιο του project «Safe Greece». Εικόνα: ΚΟΠΙ.