ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΑΝΕ: Μπράβο ΕΕΣ και ILSE!

 


ΕΑΝΕ: Μπράβο ΕΕΣ και ILSE!

Αθήνα 18.03.2024. Η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΕΑΝΕ) συγχαίρει την Ευρωπαϊκή Ναυαγοσωστική Ομοσπονδία (ILSE) και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (ΕΕΣ) για την διοργάνωση και φιλοξενία αντιστοίχως των Ευρωπαϊκών Επιτροπών στην Ελλάδα.

Η ηγεσία της ILSE, Dr Detlev Mohr (Πρόεδρος), Joackim Kellermeyer (Γ. Γραμματέας), Annette Dryer (Γραμματέας), είχαν εντατικές προετοιμασίες για τον συντονισμό της συνάντησης. Μαζί τους, συνεργάστηκαν οι Πρόεδροι των Επιτροπών που συνεδρίασαν.

 

Το έμψυχο δυναμικό του ΕΕΣ, ηγούμενο από τον Δρ. Αντώνιο Αυγερινό (Πρόεδρο), και απαρτιζόμενο από τους Δημήτριο Χαλιώτη, Γιώργο Κουρτέση, Αλέξανδρο Πιχλιάβα και αρκετούς Σαμαρείτες, προσέφεραν μια όμορφη τριήμερη φιλοξενία.

 


Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο Wyndham Grand Hotel και ακολούθησε επίσκεψη στην Ακρόπολη. Περιλάμβανε ομιλίες καλών πρακτικών και συμβούλια επιτροπών. Πραγματοποιήθηκαν απονομές βραβείων σε άτομα που έχουν συμβάλει στο έργο της ILSE.

 


Η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος, συμμετείχε στις εργασίες των συμβουλίων εκπροσωπούμενη από 4 άτομα. Οι Δρ Στάθης Αβραμίδης (Πρόεδρος), Μιχάλης Γλυνάτσης (Εθνικός Προπονητής), Εφραίμ Χαλκιάς (Τμηματάρχης Εθελοντών), Έλενα Κηρύκου (Μέλος), παρακολούθησαν τις εργασίες, ανέπτυξαν δίκτυο γνωριμιών, απέκτησαν γνώσεις, και παρουσίασαν το έργο τους.

Η Ελλάδα, χάρη στον ΕΕΣ φιλοξένησε μια σημαντική εκδήλωση εφαρμοσμένης και αθλητικής ναυαγοσωστικής για την Ευρώπη. Εκ μέρους της ΕΑΝΕ, ο Δρ. Στάθης Αβραμίδης συνεχάρη τον Δρ Αυγερινό, στο εορταστικό δείπνο και τους εθελοντές κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων. Εικόνες: ΕΑΝΕ.