ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΑΝΕ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ AMERICAN RED CROSS

 


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΑΝΕ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ AMERICAN RED CROSS 

Αμερική 16.03.2021. Η ΕΑΝΕ συμμετείχε στην έρευνα υγρού στίβου και ασφάλειας στο νερό που διεξήγαγε ο Αμερικάνικος Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με το Centers for Disease Control and Prevention and the National Network of Public Health Institutes.

Η έρευνα αφορά την πρόσβαση σε μαθήματα κολύμβησης και ασφάλειας στο νερό για οικογένειες και παιδιά στην Αμερική. Ο σκοπός της είναι να βοηθήσει τον Ερυθρό Σταυρό να βελτιώσει τον σχεδιασμό των προγραμμάτων νερού στο μέλλον ώστε να ωφεληθούν όλοι οι πληθυσμοί. Η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος, κατέθεσε τις απόψεις και την εμπειρία που έχει αποκομίσει μέσα από την εκπόνηση της δράσης "Safe Greece" που εκπονεί με την στήριξη του Princess Charlene of Monaco Foundation και την δημιουργία και υλοποίηση του Διεθνούς Προγράμματος Ασφάλειας στο Νερό "Τσάρλι ο διασώστης" που έλαβε την αιγίδα 6 σημαντικών διεθνών οργανισμών (International Life Saving Federation, International Swimming Hall of Fame, International Federation of Swimming Teachers' Association, World Open Water Swimming Association, Royal Life Saving Society Commonwealth, A Chance for Children Foundation).

 

Στάθης Αβραμίδης και Connie Harvey στην εορταστικής καμπάνιας των 100 ετών Ασφάλειας
στο Νερό του American Red Cross το 2014 στο International Swimming Hall of Fame.  

O Πρόεδρος της ΕΑΝΕ, Δρ. Στάθης Αβραμίδης είχε συνεργαστεί με την Connie Harvey (Director, Aquatics Centennial Initiatives, American Red Cross) για την εκπόνηση της εορταστικής καμπάνιας των 100 χρόνων υπηρεσιών ασφάλειας στο νερό του Αμερικάνικου Ερυθρού Σταυρού που πραγματοποιήθηκε το 2014 στο International Swimming Hall of Fame.



Α-Δ: Stathis Avramidis (ISHOF 2009, 2012 award winner), Connie Harvey (Director, ARC Aquatics Centennial Initiatives), Kim Burges (ISHOF 2013 award winner), Ken Ronald (ISHOF 2012 award winner).