ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Safe Greece" στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου

 


"Safe Greece" στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου

Βουλιαγμένη 05/07/2021. Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου φιλοξένησαν τη  δράση "Safe Greece" που εκπονείται από την Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΕΑΝΕ) με την στήριξη του Princess Charlene of Monaco Foundation.

Διακόσια παιδιά και 2ο εκπαιδευτικοί, συμμετείχαν στην δράση που περιείχε τεχνικές διάσωσης και αθλητικής ναυαγοσωστικής με βαθύτερο σκοπό την ασφάλεια στο νερό. Οι εθελοντές της ΕΑΝΕ, Δρ. Στάθης Αβραμίδης, Νίνα Τασίκα και Αργυρώ – Ιωάννα Φραγγεδάκη, δίδαξαν στους νεαρούς μαθητές τρόπους διάσωσης με ψυχαγωγικό τρόπο, τονίζοντας το ευ αγωνίζεσθαι.

Η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος, ιδρύθηκε στην μνήμη 3 συγγενών της που χάθηκαν στο νερό, για να προστατέψει την δημόσια υγεία από τραυματισμούς μέσω αθλητικής ναυαγοσωστικής και σήμερα διαθέτει μέλη σε 30 χώρες.

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου ιδρύθηκαν το 1949 και αποτελούν μια αξιόπιστη επιλογή στην ιδιωτική εκπαίδευση που λειτουργεί με όραμα και σχέδιο για μια ανθρωποπλαστική παιδεία.

Το Princess Charlene of Monaco Foundation, ιδρύθηκε με σκοπό την διάδοση της ασφάλειας στο νερό και της κολύμβησης, ως μέσα για την πρόληψη των παιδικών πνιγμών.