ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενθουσιασμένοι οι κολυμβητές του ΚΟΠΙ με την αθλητική ναυαγοσωστική

 



Ενθουσιασμένοι οι κολυμβητές του ΚΟΠΙ

με την αθλητική ναυαγοσωστική

 

Ιλίσια 11.09.2021. Οι νεαροί κολυμβητές του ΚΟΠΙ προετοιμάστηκαν με ενθουσιασμό για την συμμετοχή τους στο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2021.

 

Η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος προπόνησε τους αθλητές του Ποσειδώνα Ιλισίων σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα αθλητικής ναυαγοσωστικής. Οι νεαροί κολυμβητές ήρθαν για μια ακόμα φορά σε επαφή με το άθλημα που σώζει ζωές. Φέτος η ομάδα έγινε Νομικό Αρωγό Μέλος της ΕΑΝΕ και οι νεαροί αθλητές Φυσικά Αρωγά Μέλη. Ο σύλλογος θα εκπροσωπηθεί για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες αθλητικής ναυαγοσωστικής. Οι αθλητές δήλωσαν ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι για να ζήσουν από κοντά αυτή την γιορτή του αθλητισμού και της δημόσιας υγείας.

 


Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και δικαίωμα συμμετοχής και εγγραφής έχουν όλοι οι αθλητές έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Το Κύπελλο θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ στις 26/9/2021, 09:00-18:00. Δείτε εδώ το περσινό Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος και εδώ τι δήλωσαν όσοι συμμετείχαν.

 



Ο Πρόεδρος της ΕΑΝΕ, Δρ. Στάθης Αβραμίδης, δήλωσε: «Οι νεαροί αθλητές του ΚΟΠΙ είναι ενθουσιώδεις. Είναι χαρά μας να τους προπονούμε. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον μπροστά της, γιατί ξεκίνησε την επαφή της με το άθλημα από τόσο μικρή ηλικία. Οι αθλητές θα ωφεληθούν πολλαπλά αποκτώντας χρήσιμες γνώσεις διάσωσης, εφόδια για επαγγελματική αποκατάσταση μελλοντικά και ευκαιρία για διάκριση σε ένα παραπλήσιο άθλημα που βασίζεται στην κολυμβητική ικανότητα. Ανυπομονούμε να τους έχουμε κοντά μας την όμορφη και διαρκώς αυξανόμενη οικογένεια της αθλητικής ναυαγοσωστικής. Ευχαριστώ τους γονείς και τον σύλλογο για αυτό το πανέμορφο κλίμα.»

 


Η Προπονήτρια του ΚΟΠΙ, Ιωάννα Δούκα, πρόσθεσε: «Τα παιδιά έχουν αγαπήσει την αθλητική ναυαγοσωστική. Χάρη στην εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει στο Δ.Σ. του συλλόγου, χαιρόμαστε να φιλοξενούμε νέες δραστηριότητες που θα ωφελήσουν τα παιδιά. Ευχαριστούμε την ΕΑΝΕ για τις προπονήσεις και τον εξοπλισμό».

 


Στην προπόνηση χρησιμοποιήθηκε εξοπλισμός της ΕΑΝΕ από δωρεά του Princess Charlene of Monaco Foundation για την εκπόνηση του project “Safe Greece”.