ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι φοιτητές της ΣΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ βελτιώνονται στα αγωνίσματα αθλητικής ναυαγοσωστικής

 

Οι φοιτητές της ΣΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ βελτιώνονται

στα αγωνίσματα αθλητικής ναυαγοσωστικής

Δάφνη 03.12.2021. Οι φοιτητές της ΣΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ με κέφι παρά τις δυσκολίες των αγωνισμάτων, πραγματοποίησαν το 8ο μάθημα αθλητικής ναυαγοσωστικής. Το μάθημα περιείχε 100μ Μεταφοράς Ανδρεικέλου με Πέδιλα, 4x25μ Μεταφοράς Ανδρεικέλου, 4x50μ Μικτής Σκυταλοδρομίας, 4x10μ Ρίψης Σχοινιού, 4χ50μ Κολύμπι και 50μ Ρυμούλκηση. Παρακάτω ακολουθούν οι εντυπώσεις τους.

 

«Το σημερινό μάθημα ήταν φοβερό! Κάναμε επανάληψη ό,τι ήδη είχαμε κάνει και 2 νέα αγωνίσματα. Παρά πολύ διασκεδαστικό και κουραστικό! Ευχαριστούμε πολύ Στάθη!!» (Χάρης Γκόγιας).

«Το μάθημα ήταν αρκετά επικοδομιτικο σήμερα και θεωρώ οτι με τον καιρό όλοι μας εξοικείωνομαστε όλο και περισσότερο στο στόχο του μαθήματος!» (Νίκος Γιωτόπουλος).


«Έλα Στάθη ήρθα. Εξαιρετικό μάθημα, δεν μας απογοητεύεις ποτε! Ανυπομονώ και για τα επόμενα!!» (Μαρία Γονιδάκη).

«Πάρα πολύ ωραίο μάθημα. Διασκεδαστικό για ακόμη μία φορά, μας έκανε να ξεχάσουμε όλη μας την κούραση. Παρόλο που πήγα να πνιγώ» (Ειρήνη Μαρία Αλεξάκη).


«Τα αγωνίσματα που κάνουμε γίνονται όλο και πιο απαιτητικά, διατηρώντας έτσι το ενδιαφέρον ακόμα και των πιο καλών κολυμβητών» (Γιώργος Δημητρίου).

 

«Την σημερινη εμπειρια στην ναυαγοσωστικη την χαρακτηριζει η λεξη δυσκολια. Τα ανδρεικελα αυτη την φορα ηταν πληρως γεμισμενα, ειχαν αυξημενο βαρος δηλαδη, γεγονος που εμποδιζε την μεταφορα τους. Παρολα αυτα ηταν μια αξεχαστη εμπειρια!» (Αβουρης Δημητρης)

 


«Ένα ακόμα απολαυστικό απόγευμα με αθλήματα διάσωσης. Ανυπομονούμε για το επόμενο» (Σταύρος Μπάζος)

«Ένα ακόμη εποικοδομητικό μάθημα ολοκληρώθηκε και πλέον μπορώ να πω με σιγουριά πως τα αγωνίσματα με το σωσίβιο είναι τα αγαπημένα μου.» (Σοφία Καναρά)

«Το μάθημα σήμερα ήταν πολύ κουραστικό αλλά και φοβερά ενδιαφέρον!» (Δρακουλακη Εμμανουέλα)

«Διασκεδαστικό μαθημα με αποκορύφωμα τις σκυταλοδρομίες» (Δημητρης Γιακουμης).

«Η εντύπωση του σημερινού μαθήματος  μου αποκόμισε εμπειρία κριτή καθώς  δε μπόρεσα να μπω στη πισίνα λόγω τραυματισμού.Ταυτόχρονα κατάλαβα την εργασία του Τσάρλι που μας έχει αναθέσει ο Στάθης!!!!!» (Μάνος Κανατάς).

«Ένα ακόμα όμορφο μάθημα ολοκληρώθηκε. Κάθε εβδομάδα το απολαμβάνω και πιο πολύ» (Τάσος Κοροβέσης).

«Πολυ συναρπαστικό μαθημα με πολλά αθλήματα και πολύ γέλιο. Περάσαμε τέλεια» (Αγγελική Αλτσαντζή).


«Πολύ κουραστικό αλλά και τρομερά διασκεδαστικό μάθημα το σημερινό. Από τα πιο ωραία μαθήματα που έχουμε κάνει!! Ευχαριστούμε Στάθη!!» (Σοφία Ξεφτέρη).

«Μετάφορα ανδρικέλου απ’ τά ποιο δύσκολα αγωνίσματα, αλλά ταυτόχρονα πολύ εμπειρικο απ’ τα καλύτερα μαθήματα!!!» (Γιώργος Αντωνάκης) 


 

«Το μάθημα ήταν πολύ ωραίο παρά το ότι το επίπεδο έχει ανέβει και τα σημερινά αγωνίσματα ήταν πιο δύσκολα. Σκοπός είναι να το ευχαριστηθούμε και ήδη περνάμε πολύ ωραία.» (Νέλλη Μπακίδη).

«Σήμερα βοήθησα στο μάθημα έξω από το νερό και γνώρισα το άθλημα της ναυαγοσωστικής από την πλευρά του κριτή! Πολύτιμη εμπειρία!» (Φώτης Δημόπουλος).

 

«Πολύ ωραία και η σημερινή μέρα. Αγωνιστήκαμε για πρώτη φορά σε ένα καινούριο αγώνισμα και έχω να πω ότι όσο παραπάνω δοκιμάζουμε τόσο πιο συναρπαστικό μου φαίνεται.» (Ανδρέας Ανδρέου).

«Αλλο ένα συναρπαστικό μάθημα! Καινούργια αγωνίσματα με συναγωνισμό και κυρίως με το στοιχείο της ευγενής άμιλλας!! Κάθε φορά γινόμαστε καλύτεροι! Κάθε μάθημα αξίζει να το ζεις!» (Μαρία Λιώση).

"Το μάθημα για ακόμα μια φορά ήταν συναρπαστικό. Επαναλάβαμε αγωνίσματα τα οποία έχουμε ξανακάνει και κάθε φορά βελτιωνόμαστε περισσότερο, αλλά κάναμε και δύο νέα αγωνίσματα με πολύ κολύμπι." (Σμαράγδα Γροζοπούλου).

 

«Ήταν ενα πολύ ωραίο μάθημα που για πρώτη φορά είχαμε πρακτική με άτομα και οχι ανδρείκελα και αυτό το έκανε ακόμα πιο ενδιαφέρον!!!» (Σπύρος Αντωνίου).


Στο μάθημα χρησιμοποιήθηκε εξοπλισμός της Ένωσης Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος χάρη στο project “Safe Greece” που εκπονείται στην Ελλάδα με την στήριξη του Princess Charlene of Monaco Foundation.