ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΕΦΑΑ Τρικάλων: Απονομές Ευχαριστηρίων για το Safe Greece

 



ΣΕΦΑΑ Τρικάλων: Απονομές Ευχαριστηρίων για το Safe Greece

 

Τρίκαλα 24.06.2022. Οι φοιτητές της ΣΕΦΑΑ Τρικάλων παρέλαβαν με την λήξη του εξαμήνου τις ευχαριστήριες βεβαιώσεις για την συμμετοχή τους στο projectSafe Greece” που εκπονείται από την Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος με την στήριξη του Princess Charlene of Monaco Foundation.

Πρόκειται για την πρώτη «φουρνιά» φοιτητών που αποκτούν αυτή την ακαδημαϊκή εμπειρία και όλοι τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι. Οι γνώσεις που αποκόμισαν οι ίδιοι και τα παιδιά στα οποία δίδαξαν σε σχολεία και κολυμβητήρια ήταν μοναδική.

Η διδάσκουσα του μαθήματος της κολύμβησης, Αναστασία Μπλαντή (Μέλος ΕΕΠ, ΣΕΦΑΑ Τρικάλων), δήλωσε: «Είμαι δικαιωμένη και ευτυχής από αυτή την σημαντική πρωτοπορία στην κοινωνία των Τρικάλων. Του χρόνου θα αξιοποιήσουμε τη φετινή γνώση και θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι! Ευχαριστούμε τον Στάθη Αβραμίδη που μας επέτρεψε να αξιοποιήσουμε το πολύτιμο εκπαιδευτικό υλικό της ΕΑΝΕ που τόσο πολύ συγκίνησε και ενθουσίασε φοιτητές και μαθητές». 

Ο πρόεδρος της ΕΑΝΕ, Δρ. Στάθης Αβραμίδης είπε: «Ο σπόρος που φυτέψαμε στην ΣΕΦΑΑ Αθηνών, άνθισε στα Τρίκαλα. Ελπίζω να ακολουθήσει η ΣΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με τον Γιάννη Δημακόπουλο και τον Σεραφείμ Αλεξίου. Το project φτιάχτηκε με αγάπη η οποία πλημμυρίζει τους δημιουργούς και τους κοινωνούς του». Εικόνες: Αναστασία Μπλαντή.