ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιτυχημένο το Safe Greece στην ΔΕΛΦΙΣ

 


Επιτυχημένο το Safe Greece στην ΔΕΛΦΙΣ

Τρίκαλα 25.06.2022. Ο σύλλογος Δελφίς φιλοξένησε με επιτυχία το project Safe Greece που εκπονεί η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος με την στήριξη του Princess Charlene of Monaco Foundation.

Συμμετείχε η προπονητική ομάδα, 4 φοιτητές- αθλοσώστες και 50 κολυμβητές του συλλόγου. Το πρόγραμμα περιείχε πολλά παιχνίδια του Διεθνούς Προγράμματος Ασφάλειας στο Νερό «Τσάρλι ο διασώστης» που βοήθησαν τα παιδιά να κατανοήσουν βασικές αρχές για την ασφάλεια κατά την παρουσία τους σε χώρους όπου θα κολυμπούν.  Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία για όλους στην απόκτηση γνώσεων τεχνικών επίπλευσης, ασφάλειας, πρώτης βοήθειας και διάσωσης. Η εκδήλωση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία αφού όλοι, προπονητές, παιδιά και γονείς την απόλαυσαν! 



Στο τέλος όλα τα παιδιά που συμμετείχαν γεμάτα χαρά παρέλαβαν τις ευχαριστήριες βεβαιώσεις συμμετοχής τους από την Ε.Α.Ν.Ε. Παραδόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και στους φοιτητές. 

Το Δ.Σ. και η προπονητική ομάδα ευχαριστούν θερμά για την άψογη συνεργασία τον παγκόσμιο υδατάνθρωπο και πρόεδρο της Ένωσης Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος δρ Στάθη Αβραμίδη. Εικόνες: Δελφίς.