ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκλονιστικά σχόλια για τον ομαδικό «πνιγμό» στο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2022

 


Συγκλονιστικά σχόλια για τον ομαδικό «πνιγμό»

στο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2022

 

Γλυφάδα 09/10/2022. Συγκλονίζουν τα σχόλια όσων παραβρέθηκαν στο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΚΑΝΕ) 2022 και έγιναν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες ενός παλιρροϊκού κύματος ενθουσιασμού, χαράς, υπερηφάνειας και ευτυχίας που «έπνιξε» τους πάντες. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η απήχηση που είχε στις καρδιές των συμμετασχόντων η διοργάνωση. Δείτε το βίντεο με στιγμιότυπα και συνεντεύξεις. Να τι έζησαν και δήλωσαν οι αθλοσώστες, προπονητές, εκπρόσωποι και επίσημοι:

«Συγχαίρουμε τους διοργανωτές.» «Συγχαρητήρια στην ΕΑΝΕ που καλύπτει ένα μεγάλο κενό.» «Στηρίζουμε τις προσπάθειες της ΕΑΝΕ, του Στάθη Αβραμίδη και των συνεργατών του.» «Οι αγώνες είναι καλύτεροι από τις προηγούμενες χρονιές.» «Η συμμετοχή μου είναι όνειρο ζωής και θα έρθω και του χρόνου.» «Αισθάνομαι υπερηφάνεια που συμμετείχα.» «Οι αγώνες είναι για όλες τις ηλικίες.» «Αγωνίστηκαν αθλητές από Ελλάδα και το εξωτερικό.» «Οι αγώνες μας δίνουν ελπίδα να συνεχίσουμε.» «Η αθλητική ναυαγοσωστική αξίζει και οφείλει να ενταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.» «Η ΔΟΕ πρέπει να δει το άθλημα γιατί αποτελεί την κορωνίδα του Ολυμπιακού ιδεώδους.» «Οι αγώνες δεν έχουν ανταγωνισμό.» «Η ΕΑΝΕ αναβαθμίζει το άθλημα και το επάγγελμα της ναυαγοσωστικής.» «Είμαστε τυχεροί που είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε αυτή την γιορτή.» «Οι αγώνες δίνουν την ευκαιρία να συναντάμε κάθε χρόνου φίλους και συναδέλφους.»



Η ΕΑΝΕ βλέποντας την απήχηση των αγώνων αισθάνεται συγκίνηση. Δικαιώνονται οι προσπάθειές της να γεννήσει, αναστήσει, διαδώσει και εξαπλώσει την αθλητική ναυαγοσωστική στην Ελλάδα. Οι αγώνες ήταν μαζικοί, οργανωμένοι και όμορφοι. Η ιστορία γράφεται κάθε ημέρα και το μέλλον άρχισε! Ραντεβού στο 4ο ΚΑΝΕ 2022.

 

Η ΕΑΝΕ είναι πιστοποιημένος φορέας αθλητικής αναψυχής της Γενικής Γραμματέας Αθλητισμού. Ιδρύθηκε στην μνήμη 3 συγγενών που έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα για να προστατέψει τη δημόσια υγεία από πνιγμό. Διαθέτει μέλη σε 32 χώρες και αποτελεί το «σπίτι» του αθλήματος που σώζει ζωές. Είναι ο μοναδικός οργανισμός που διαθέτει ιδιότητα μέλους/συμμάχου στους 5 μεγαλύτερους διεθνείς οργανισμούς κολύμβησης και διάσωσης του κόσμου (International Life Saving Federation, International Life Saving Federation of Europe, Mediterranean Lifesaving Confederation, International Federation of Swimming Teachers’ Association, Princess Charlene of Monaco Foundation).

 

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα 12 οργανισμών: Princess Charlene of Monaco Foundation, International Swimming Hall of Fame, International Federation of Swimming Teachers’ Association, International Life Saving Federation, International Life Saving Federation of Europe, Mediterranean Lifesaving Confederation, Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς ΑγώνεςΣύλλογος Ελλήνων ΟλυμπιονικώνΣύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων, British Universities' Lifesaving Club Association, Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών ΥδατοσφαίρισηςΚολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος

Χορηγοί του ΚΑΝΕ 2022 είναιΕλληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής, Help Rescue, Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Γλυφάδας, Leroy Merlin, Unity,  Safe Water Sports, Rescue Training International, Hellas Channel Πανελλήνιο Δίκτυο Ενημέρωσης, Mevaco, Άθλος,  Εταιρεία Ορχηστρικής Τέχνης "Βάκχαι" και Αβέρκιος Καραλής.

Περισσότερα για το ΚΑΝΕ 2022, δείτε εδώ. Φωτογράφηση: Βασίλης Κουτρουμάνος, Στάθης Αβραμίδης, Ελευθερία Αβραμίδου. Εικονοληψία: Αβέρκιος Καραλής, Στάθης Αβραμίδης, Ελευθερία Αβραμίδου. CopyrightΕΑΝΕ.