ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένιωσα απίστευτη χαρά στο World Rescue Cup 2022!

 


Ένιωσα απίστευτη χαρά στο World Rescue Cup 2022!

 

Ιταλία, Σεπτέμβριος 2022. Συμμετείχα στους αγώνες με την ομάδα του Πρωτέα Καλύμνου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Διάσωσης 2022. Αυτές είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματα που γεννήθηκαν από τη συμμετοχή μου.

Με το 1ο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος που διοργάνωσε η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος, εγώ αγάπησα την αθλητική ναυαγοσωστική. Έμαθα για εκείνη και καταφέραμε μετά από δύο ολόκληρα χρόνια να έρθουμε σε παγκόσμιο αθλητικής ναυαγοσωστικής στην Ιταλία.




Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Αξίζει. Μπορεί να μην τα πήγαμε πολύ καλά εξαιτίας του mood των αγώνων. Αλλά είναι η χαρά ότι συμμετείχαμε σε παγκόσμιο στην Ιταλία από την Κάλυμνο. Στην αρχή είχα πολύ άγχος. Μετά ήμουν καλά. Πήγαν οι συναθλητές μου καλά και χάρηκα με τη χαρά τους. Στην αρχή είχαμε μια τρομάρα για το πως θα είναι οι αγώνες. Αλλά όταν ξεκινήσουν οι αγώνες, κυριαρχεί η χαρά του ότι καταφέραμε και ήρθαμε κι ας μάθημα την ύπαρξη της αθλητικής ναυαγοσωστικής τα τελευταία δύο χρόνια.



Ήταν μια απίστευτη εμπειρία που καταευχαριστηθήκαμε. Τα συναισθήματα είναι απίστευτα θετικά. Κολυμπήσαμε με αθλητές που ζουν αυτό το άθλημα καθημερινά. Έρχονται σε επαφή με αυτά τα αγωνίσματα που σε μαθαίνουν πως να σώσεις μία ζωή.



Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωτέα και τον προπονητή μας Μιχάλη Γλυνάτση ο οποίος μας ανέχεται, πάλεψε, και αγωνίστηκε και εκείνος μαζί μας για να φτάσει εδώ που φτάσαμε, για να οργανώσει το ταξίδι και να πάμε εμείς στην Ιταλία και να γευτούμε αυτή την εμπειρία. Ευχαριστώ επίσης την Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος που μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τι είναι η αθλητική ναυαγοσωστική. Προσωπικά χάρη σε αυτό εγώ αγάπησα και θέλησα να ασχοληθώ μαζί της. Ευχαριστώ επίσης και τους συναθλητές μου που ήρθαμε όλοι μαζί και περάσαμε καλά και το ευχαριστηθήκαμε. Σε όσους μας διαβάζουν θα έλεγα ότι είναι μια εμπειρία που αξίζει να παρακολουθήσετε στη ζωή σας και ασχοληθείτε. Ο λόγος είναι ότι η αθλητική ναυαγοσωστική σώζει ζωές και εσύ ως άνθρωπος. Μέσα από αυτήν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι όλα παίξε – γέλασε και πάρα πολύ απλά ένας άνθρωπος μπορεί να σωθεί. Θα συνεχίσω αυτό το άθλημα και μετά τις πανελλήνιες που δίνω φέτος. Όταν γίνει το 4ο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος θα παραβρεθώ για να περάσω καλά. Εικόνες: ΕΑΝΕ.