ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

La Famiglia Radio: Ο Αβραμίδης μιλάει για το ISHOF

 



La Famiglia Radio: Ο Αβραμίδης μιλάει για το ISHOF

Κορυδαλλός 07.01.2024. Ο Δρ Στάθης Αβραμίδης, μίλησε στον Ανδρέα Κωλέττη του La Famiglia Radio για το έργο του International Swimming Hall of Fame.

Έγινε αναφορά για τον θεσμό των Hall of Fame, το International Swimming Hall of Fame, το έργο και την συνεισφορά του στον υγρό στίβο, τις κατηγορίες βραβείων και άλλων τιμών που διαθέτει, εμβληματικές διεθνείς προσωπικότητες έχει τιμήσει, ξένους (Greg Bonann, Prince Albert of Monaco ΙΙ, Ronald Reagan, Johnny Weismuller, Esther Williams, Mark Spitz, Dara Torres, Michael Phelps) και Έλληνες (Paul Tsongas, Georgia Fyrigou), άτομα που έχει προτείνει ο Αβραμίδης και έχουν τιμηθεί (Klaus Wilkens, Bod Dillon, Prof. Joost Bierens, Prof. Arturo Abraldes), τις αναμνήσεις από τις δυο βραβεύσεις του το 2009 και 2012, το έργο του ως μέλος του ΔΣ, τους στόχους και το έργο του και ιδιαίτερες στιγμές που θυμάται σε αυτό. Η βράβευσή του το 2009μ του δίδαξε να κάνει αυτό που αγαπάει και το καλό ανιδιοτελώς και αυτό θα του επιστραφεί. Η βράβευση το 2012, του θύμισε να εφαρμόζει το «δούναι και λαβείν» που λέγανε οι αρχαίοι Έλληνες και όχι το «πάρε, δώσε» που διδασκόμαστε σήμερα, γιατί πρώτα πρέπει να είμαστε χρήσιμοι και μετά να περιμένουμε την ανταπόδοση.



Το ISHOF είναι η Mecca του Υγρού Στίβου και συμβάλει στην διατήρηση της ιστορικής παράδοσης των αθλημάτων νερού, την προαγωγή της υγείας, την ασφάλεια στο νερό και την τιμή όσων διακρίνονται σε αυτό.



Η ΕΑΝΕ, ευχαριστεί θερμά τον Ανδρέα Κωλέττη, τον Σπύρο Σουλιώτη και το La Famiglia Radio για την ευγενική πρόσκληση και όμορφη φιλοξενία. Πληροφορίες για την ΕΑΝΕ εδώ https://sportlifesaving.blogspot.com/ και για το ISHOF εδώ https://ishof.org/ Εικόνες: ΕΑΝΕ.