ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

O Aθλοσώστης (73, Μάρτιος 2020) - Sport Lifesaver (73, March 2020)




O Aθλοσώστης"
Τεύχος: 73
Μήνας: Μάρτιος
Έτος: 2020

"Sport Lifesaver
Issue: 73
Month: March
Year: 2020

Αρχείο-FilePDF



Editorial
Stathis Avramidis

David Hasselhoff could be a true lifeguard and Erika Eleniak was hired for her acting abilities and not because of Playboy
Greg Bonann

Μνημόνιο Συνεργασίας ΕΣΟΑ-ΕΑΝΕ
Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες

In BULSCA 2020, the Southampton University Lifesaving Club performed exceptionally well and I managed to break my personal best time
Chrysoula Anastasopoulos

STA Awards it’s Highest National Honour to Heroic Schoolboys From Cheshire
Swimming Teachers' Association

Έλληνες Olympians: Όλοι μαζί αντιμετωπίζουμε τον coronavirus
Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Θριάμβευσαν οι Έλληνες στην Βρετανική Πανεπιστημιάδα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής BULSCA 2020
Στάθης Αβραμίδης

Η συμμετοχή μου στην ομάδα της Ένωσης Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος στην παρθενική της συμμετοχή σε αγώνες εκτός συνόρων, επιβεβαίωσε το ότι την ιστορία γράφουν οι παρέες!
Άρτεμις Ξενάκη

Όταν οι συναθλητές μου εξηγούσαν σε υπαλλήλους του αεροδρομίου τι πάμε να κάνουμε, με διαπέρασε κεραυνοβόλα ένα αίσθημα πάθους και υπερηφάνειας! Ήμουν συνταξιδιώτης στο όραμα της οικογένειας Αβραμίδη για την ανάσταση της αθλητικής ναυαγοσωστικής!
Αγγελική Μυλωνάκου

Όταν τα χέρια γίνονται ασήκωτα στα τελευταία μέτρα, κολυμπάει η ψυχή. Πείσμωσα, τερμάτισα με σθένος ενώ η ομάδα ζητωκραύγαζε. Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Ελευθερία Κασαγιάννη

Η BULSCA 2020 είχε ανεξίτηλες αναμνήσεις και απερίγραπτη κούραση. Όταν προσγειωθήκαμε στην Αθήνα δεν είπαμε αντίο. Βαθιά μέσα μας ξέραμε ότι στο σύντομο μέλλον θα ξαναβρεθούμε και ότι στο αεροδρόμιο δεν τελείωνε τίποτα. Το ταξίδι αυτό ήταν μόνο η αρχή!
Αθηνά Μακράκη

Η Βρετανική Πανεπιστημιάδα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου!
Γιούλη Παναγιωτάκη

Το SERC μου προκάλεσε δέος, γνώση και συνειδητοποίηση της τεράστιας σημασίας που θα είχε στην Ελλάδα αν αξιοποιούνταν στα Σώματα Ασφαλείας, Ένοπλες Δυνάμεις, ΕΚΑΒ, διασωστικές ομάδες, φοιτητές και πολίτες
Αντρέας Ίντρα

Το 2020 θα μείνει στην ιστορία ως "έτος ανάστασης", γιατί παρά τις δυσκολίες, λίγοι ονειροπόλοι κρατήσαμε την αθλητική ναυαγοσωστική ζωντανή εμπνέοντας με τις επιτυχίες μας Έλληνες και ξένους
Εφραίμ Χαλκιάς

Στην Βρετανική Πανεπιστημιάδα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής η καρδιά μου γέμισε με άπειρες εμπειρίες, υπερηφάνεια, χαρά και πρωτοφανή κατανόηση της τεράστιας αξίας αυτού του αθλήματος για κάθε άνθρωπο!
Νάγια Καραντάσιου

Η Βρετανική Πανεπιστημιάδα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής με βοήθησε να μην το βάζω κάτω στις δυσκολίες και να στεριώσω μέσα μου το πιστεύω ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!
Μαρία Ζαραφωνίτη

Η μεγάλη διοργάνωση BULSCA 2020 με δίδαξε ότι στην μικρής διάρκειας ζωή μας, πρέπει να αποκτάω συνέχεια καινούργιες εμπειρίες. Και τα κατάφερα!
Μικαέλα Χαραλάμπους

Όταν άρχισα να κουράζομαι, πείσμωσα, έβαλα κάτω το κεφάλι και κολύμπησα όσο γρηγορότερα γινόταν. Η κατάκτηση της 3ης θέσης ήταν αναπάντεχη έκπληξη που μας γέμισε τεράστια χαρά!
Γιώργος Γάγκος

Στην απονομή όλες οι ομάδες μας έκαναν να νιώσουμε υπερήφανοι χειροκροτώντας, επειδή σηκώσαμε την Ελληνική σημαία σε ένα άθλημα που προσπαθούμε να αναστήσουμε!
Καλυψώ Οικονομίδου

Όταν η αθλητική ναυαγοσωστική γίνει πιο γνωστή στην Ελλάδα, θα έχω την τιμή να λέω ότι υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας!
Κατερίνα Μάχου

Ουσιαστικοί νικητές των φετινών αγώνων ήμασταν εμείς οι Έλληνες που παρά τις αντιξοότητες, με την παρουσία μας συμβάλλαμε στην ανάσταση αυτού του σημαντικού αθλήματος για την δημόσια υγεία της πατρίδας!
Κατερίνα Καλέμη

Έσφιξα τα δόντια από κούραση γιατί ήξερα ότι με κάθε χεριά, πλησιάζαμε στο περσινό απωθημένο που φέτος έγινε πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να πανηγυρίζουμε σαν τρελοί!
Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Στις απονομές ένιωσα ότι στεκόμουν στην σωστή όχθη της ιστορίας, αφού καταφέραμε να αγωνιστούμε ξανά εκτός συνόρων και να δοξάσουμε την Ελλάδα!
Μιχάλης Σουσούνης

Η BULSCA προκάλεσε flash back στα πέτρινα φοιτητικά χρόνια της Αγγλίας και υπερηφάνεια που ζούσα την ενσάρκωση του ονείρου της νιότης να φέρουμε την αθλητική ναυαγοσωστική στην Ελλάδα!
Ελευθερία Αβραμίδου

Highlights from BULSCA 2020
Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος

Οlympians και φωτοειδησεογράφοι μαζί για την ανάδειξη δράσεων και την προαγωγή του αθλητισμού
Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες


Cover page: The teams of Athens University and the Greek Lifesaving Sports Association that represented Greece in the British University Lifesaving Club's Association Championship 2000 in Bristol, UK. Photo: Stathis Avramidis.