ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετίζει το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2020



Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετίζει

το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2020

 

Αθήνα 16/9/2020. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετίζει το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος.

Η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος έλαβε σήμερα επιστολή από την Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού (αρ. πρωτ. 7050/16-9-2020), με την οποία ενημερώθηκε για την πρόθεση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, να χαιρετίσει τους αγώνες. Ο πρωθυπουργός θα εκπροσωπηθεί από τον Υφυπουργό Πολιτισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Η Διοίκηση και οι εθελοντές του "σπιτιού" του αθλήματος που σώζει ζωές, αισθάνονται υπερηφάνεια και τεράστια αίσθηση καθήκοντος για το γεγονός ότι η πολιτεία δια του πρωθυπουργού χαιρετίζουν την προσπάθεια διάδοσης του μοναδικού ανθρωπιστικού αθλήματος στον κόσμο.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν άνευ θεατών, συμμορφούμενοι με τις κυβερνητικές οδηγίες και το Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΑΝΕ που έχει εγκριθεί από την Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Η οργανωτική επιτροπή υπόσχεται στους αγωνιζόμενους ολυμπιονίκες, πολίτες, ναυαγοσώστες, διασώστες, ανανήπτες, αθλητές διαφόρων αθλημάτων και των απλών πολιτών που θα συμμετάσχουν, μοναδικές εμπειρίες και συνδυασμό χαράς με γνώση. Στους αγώνες αθλητικής ναυαγοσωστικής, χαμένος είναι μόνο όποιος δεν συμμετέχει!

H εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου στις 26/09/2020, 4-10μμ. Προκήρυξη αγώνων.