ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άρχισαν οι προπονήσεις για το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2020

 


Άρχισαν οι προπονήσεις για το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2020

 

Βάρκιζα 5.9.2020. Η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΕΑΝΕ) και ο Σύλλογος Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ατλαντίς, άρχισαν τις προπονήσεις για την προετοιμασία των αθλοσωστών που θα αγωνιστούν στο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος.

 



Αρκετοί μεμονωμένοι αθλοσώστες και μέλη διαφόρων ομάδων, συμμετείχαν στην 1η προπόνηση. Είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αγωνίσματα "Ρίψη Σχοινιού", "Ρυμούλκηση Ανδρεικέλου με Πέδιλα" και "Μικτή Σκυταλοδρομία". Το υπόβαθρο των συμμετεχόντων ήταν ποικίλο (κολυμβητές, υδατοσφαιριστές, ένστολοι, ολυμπιονίκες, πρόσκοποι, ναυαγοσώστες), άντρες και γυναίκες διαφορετικών ηλικιακών ομάδων. Η γενική εντύπωση ήταν θετική. Όλοι ενθουσιάστηκαν από τα αγωνίσματα, υπερέβαλλαν εαυτούς, προπονήθηκαν περισσότερη ώρα και ζήτησαν να αυξηθεί η διάρκεια των προπονήσεων. Αρκετοί υποσχέθηκαν ότι θα φέρουν φίλους τους για να αγωνιστούν στο Κύπελλο. Την προπόνηση πραγματοποίησαν οι  Δρ. Στάθης Αβραμίδης (Πρόεδρος ΕΑΝΕ), Ρούλα Καρυδοπούλου (Τμηματάρχης Κριτών ΕΑΝΕ), Εφραίμ Χαλκιάς (Τμηματάρχης Εθελοντών ΕΑΝΕ, Πρόεδρος Ατλαντίς).



Το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος θα διεξαχθεί στις 26/9/2020 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως τις 15/9/2020. Η ΕΑΝΕ προσκαλεί όλους σε αυτή την γιορτή του αθλητισμού και της δημόσιας υγείας (περισσότερα).