ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αύξηση 50% των συμμετασχόντων στις προπονήσεις για το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2020

 

Αύξηση 50% των συμμετασχόντων στις προπονήσεις για το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2020 

Βάρκιζα 6.9.2020. Το άθλημα που σώζει ζωές κερδίζει τις εντυπώσεις σε όλες τις ηλικίες που σπεύδουν να προπονηθούν για να ετοιμαστούν για το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος.

Την προπόνηση πραγματοποίησαν για λογαριασμό της Ένωσης Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος και του Συλλόγου Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ατλαντίς οι  Δρ. Στάθης Αβραμίδης (Πρόεδρος ΕΑΝΕ), Ρούλα Καρυδοπούλου (Τμηματάρχης Κριτών ΕΑΝΕ), Εφραίμ Χαλκιάς (Τμηματάρχης Εθελοντών ΕΑΝΕ, Πρόεδρος Ατλαντίς). Με την παρουσία τους μας τίμησαν η Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος της Ακαδημίας Κοινωνία και Αθλητισμός Βούλα Ζυγούρη, η τριταθλήτρια Ευρώπης και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών Αγγελική Μυλωνάκου, η Διευθύντρια του Factory Outlet Αεροδρομίου Γιούλη Τριτάκη και ο υπεύθυνος Marketing της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες Γιάννης Σταθόπουλος καθώς και ο Sensei Πάνος Βλάχος και φυσικά μικροί και μεγάλοι κολυμβητές, ναυαγοσώστες και απλοί πολίτες. Οι συμμετέχοντες πήραν το Certificate of Attendance for Sea Safety and Lifesaving Sport της ΕΑΝΕ σε συνεργασία με το Princess Charlene of Monaco Foundation ως μέρος του προγράμματος "Safe Greece".

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τα Σαββατοκύριακα 12-13, 19-20 Σεπτεμβρίου 5-8μμ στην παραλία της Βάρκιζας (αριστερά από το Yabanaki). Ευπρόσδεκτοι όσοι θέλουν να γνωρίσουν από κοντά την μαγεία του αθλήματος που σώζει ζωές με σκοπό να προετοιμαστούν για το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στις 26/9/2020 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως 15/9/2020. Η ΕΑΝΕ προσκαλεί όλους σε αυτή την γιορτή του αθλητισμού και της δημόσιας υγείας (περισσότερα).