ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ΚΟΠΙ προετοιμάζεται για το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2021

 



Ο ΚΟΠΙ προετοιμάζεται για το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2021

 

Ιλίσια 13.09.2021. Οι νεαροί κολυμβητές του ΚΟΠΙ συνεχίζουν την προπονητική προετοιμασία για την συμμετοχή τους στο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2021.

Η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος προπόνησε τους αθλητές του Ποσειδώνα Ιλισίων σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα αθλητικής ναυαγοσωστικής. Οι νεαροί κολυμβητές ήρθαν για μια ακόμα φορά σε επαφή με το άθλημα που σώζει ζωές. Φέτος η ομάδα έγινε Νομικό Αρωγό Μέλος της ΕΑΝΕ και οι νεαροί αθλητές Φυσικά Αρωγά Μέλη. Ο σύλλογος θα εκπροσωπηθεί για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες αθλητικής ναυαγοσωστικής. Σε κάθε προπόνηση, συμμετέχουν περισσότεροι αθλητές.

 


Ο Πρόεδρος της ΕΑΝΕ, Δρ. Στάθης Αβραμίδης, δήλωσε: «Οι αθλητές του ΚΟΠΙ είναι νεαρά παιδιά με σπάνια ευγένεια. Χαίρονται να μαθαίνουν και να αποκτούν νέες εμπειρίες. Αποτελεί χαρά για εμάς να τους έχουμε στην ολοένα και μεγαλύτερη οικογένεια της αθλητικής ναυαγοσωστικής. Η ΕΑΝΕ ιδρύθηκε στην μνήμη τριών συγγενών μας που χάθηκαν στο νερό. Η προπόνηση νέων παιδιών πάνω στην πρόληψη και διάσωση από πνιγμούς είναι ο τρόπος μας να μετατρέψουμε μια οικογενειακή τραγωδία σε εθνική ευκαιρία. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μετάλλιο συμμετοχής για να δείξουμε ότι σε αυτούς τους αγώνες νικητές είναι όλοι και χαμένος είναι μόνο όποιος δεν συμμετείχε!»

 


Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και δικαίωμα συμμετοχής και εγγραφής έχουν όλοι οι αθλητές έως 15 Σεπτεμβρίου. Το Κύπελλο θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ στις 26/9/2021, 09:00-18:00. Δείτε εδώ το περσινό Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος και εδώ τι δήλωσαν όσοι συμμετείχαν.






Στην προπόνηση χρησιμοποιήθηκε εξοπλισμός της ΕΑΝΕ από δωρεά του Princess Charlene of Monaco Foundation για την εκπόνηση του projectSafe Greece”.