ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2021 στο επετειακό βίντεο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

 


Το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2021 στο επετειακό βίντεο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

 

Αθήνα, 24/12/2021. Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» συμπεριέλαβε στο απολογιστικό της βίντεο το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΚΑΝΕ) και ευχαρίστησε την Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΕΑΝΕ) για τη συμμετοχή της στον εορτασμό της δισεκατονταετηρίδας από την απελευθέρωση του έθνους μας.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΕΑΝΕ, Δρ. Στάθη Αβραμίδη: «Αξιότιμε κύριε Αβραμίδη, πλησιάζοντας προς το τέλος της επετειακής χρονιάς, μοιραζόμαστε μαζί σας το ντοκιμαντέρ απολογισμού του έργου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», με τίτλο «Βλέμμα μπροστά». Γιατί οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τα λόγια, βάζοντας τη σφραγίδα της συλλογικής προσπάθειας και της συνεργασίας σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του ελληνισμού. Δέκα λεπτά που συμπυκνώνουν την εντυπωσιακή συμμετοχή της κοινωνίας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και στο εξωτερικό, με εκατοντάδες δράσεις και εκδηλώσεις, με καινοτόμες ιδέες, όραμα, σχεδιασμό, ψυχή. Αλλά είναι αδύνατον να αποτυπώσουν τον ενθουσιασμό και την προσδοκία του κόσμου, αυτή η συλλογική προσπάθεια να συνεχίσει να δίνει τους καρπούς της στο μέλλον. Ευχαριστούμε για την ουσιαστική συμβολή σας στον εμπλουτισμό του προγράμματος που συντόνισε η Επιτροπή, με το οποίο τιμήσαμε την δισεκατονταετηρίδα της Ελλάδας. Μαζί τα καταφέραμε σε συνθήκες δύσκολες και απρόβλεπτες, μαζί μοιραζόμαστε αυτή την επιτυχία, ανοίγοντας ένα παράθυρο στο αύριο. Καλή επιτυχία στο έργο σας. Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά! Με εκτίμηση & φιλία, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021».




Η ΕΑΝΕ αισθάνεται υπερηφάνεια και συγκίνηση για την επιτυχημένη συμμετοχή της στον εθνικό εορτασμό. Κατάφερε να φέρει στην επικαιρότητα το ιστορικό ναυάγιο των Αϊτινών που ταξίδεψαν για να πολεμήσουν στο πλευρό των Ελλήνων. Κατάφερε να δώσει πολιτιστικό και ιστορικό χαρακτήρα σε μια αθλητική δραστηριότητα. Αξιοποίησε την αθλητική ναυαγοσωστική ως μέσο σύσφιξης των σχέσεων με την Αϊτή. Τέλος κατάφερε να κάνει πιο γνωστή την αθλητική ναυαγοσωστική στο Ελληνικό κοινό. 

Το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2021 διεξήχθη με την αιγίδα της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" και των παρακάτω σημαντικών οργανισμών: Princess Charlene of Monaco FoundationInternational Swimming Hall of FameInternational Federation of Swimming Teachers’ AssociationΈνωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων, Make the Minute MatterBritish UniversitiesLifesaving Club AssociationΙνστιτούτο Διεθνών Οικονομικών και Κοινωνικών Νομικών Σπουδών, Ακαδημία Κοινωνία και Αθλητισμός, Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης, Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca.

Δείτε το θαυμάσιο βίντεο της Επιτροπής "Ελλάδα 2021". Η αθλητική ναυαγοσωστική εμφανίζεται στο 08:14. Εικόνες: Επιτροπή «Ελλάδα 2021».