ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Safe Greece: Ο Τσάρλι ξανά στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου

 



Safe Greece: Ο Τσάρλι ξανά στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου

 

Περιστέρι 14.06.2022. Ο «Τσάρλι ο διασώστης» γοήτεψε 683 μαθητές και εκπαιδευτικούς δημοτικού σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα – Λιναρδάρου μέσα από τη διδασκαλία του Διεθνούς Προγράμματος Ασφάλειας στο Νερό.



Ο Δρ. Στάθης Αβραμίδης, πραγματοποίησε 3 εκπαιδευτικές παρουσιάσεις του Διεθνούς Προγράμματος Ασφάλειας στο Νερό «Τσάρλι ο διασώστης». Είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα που συνέβησαν κατά την διάρκεια της διάσημης τηλεοπτικής σειράς Μπέιουγοτς.

Οι μαθητές ταυτίστηκαν με τον ήρωα της ιστορίας, τον Τσάρλι. Στη συνέχεια συμμετείχαν σε διαδραστικά παιχνίδια γνώσεις επιβίωσης στη θάλασσα, καρδιοπνευμονικής ανάνηψης, αθλητικής ναυαγοσωστικής, ασφάλειας στο νερό και ναυαγοσωστικής. Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από 6 παγκόσμιους οργανισμούς, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.






Η ηγεσία και οι δάσκαλοι του σχολείου ευχαρίστησαν τον Δρ. Αβραμίδη για τις γνώσεις που αποκόμισαν οι μαθητές.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του projectSafe Greece” από την Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος με την στήριξη του Princess Charlene of Monaco Foundation. Εικόνες: ΕΑΝΕ.