ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Safe Greece: ΚΑΡΠΑ στην GEP Lifeguard Academy

 


Safe Greece: ΚΑΡΠΑ στην GEP Lifeguard Academy


Μαρούσι, 10/06/2022. Τέσσερις ενήλικες διδάχθηκαν ΚΑΡΠΑ με επιτυχία και μεγάλο ενθουσιασμό από 2 φοιτητές ΤΕΦΑΑ του Στάθη Αβραμίδη.

Oι μαθητές του ναυαγοσωστικού συλλόγου GEP διδάχθηκαν ΚΑΡΠΑ. Η διδασκαλία ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για εμάς. Αρχικά περιείχε αρκετό άγχος αλλά όσο περνούσε η ώρα και υπήρχε συζήτηση και αλληλεπίδραση με τους μαθητές, γινόταν ενδιαφέρον και ανάλαφρο.

Οι ενήλικοι-μαθητές που συμμετείχαν στο μάθημα αρχικά ήταν προγραμματισμένοι να είναι 8 άτομα αλλά δυστυχώς λόγω των συνθηκών (covid) κατάφεραν να παρευρεθούν 4. Παρόλα αυτά, το μάθημα κύλισε φανταστικά και μας έκαναν με τη στάση τους να μας φύγει το άγχος που είχαμε και να περάσουμε πολύ ωραία. Οι ηλικίες που είχαν ήταν 24-45 ετών. Έχουν στόχο να εργαστούν σε πισίνα η σπα ξενοδοχειακής μονάδας. Στο τέλος του μαθήματος μας έκαναν πολύ ωραία σχόλια για τον τρόπο διδασκαλίας και την μεταδοτικότητα που είχαμε και μας έδειξαν την χαρά τους, αφού παρακολουθούσαν ότι τους λέγαμε με ζήλο και ενθουσιασμό. Η χαρά που νιώσαμε ήταν πολύ μεγάλη και με τα φανταστικά τους σχόλια μας έκαναν  να νιώσουμε μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό μας και τεράστια αυτοπεποίθηση για το μέλλον.

Η διδασκαλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος «εφαρμοσμένη ναυαγοσωστική» της ΣΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ. Ο εξοπλισμός και οι βεβαιώσεις παρακολούθησης, διατέθηκαν δωρεάν από την Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος με την υποστήριξη του Princess Charlene of Monaco Foundation στο πλαίσιο του project “Safe Greece”. Εικόνες: Βαγιανός Αλέξανδρος