ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αξέχαστη εμπειρία το Safe Greece στην Υδρία

 


Αξέχαστη εμπειρία το Safe Greece στην Υδρία

Μαρούσι 17.04.2022. Η διδασκαλία μου στο σύλλογο της Υδρία στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ ήταν μια μοναδική εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη. Στην αρχή πίστευα ότι θα είναι ένα δύσκολο έργο σε συνδυασμό ότι όλη η διαδικασία θα έπρεπε να βιντεοσκοπηθεί σωστά και να γίνουν οι κατάλληλοι σχηματισμοί στο τελικό βίντεο.

Η μέρα άρχισε πολύ πρωί. Έγινε η  γνωριμία με τα παιδιά και από την αρχή φάνηκε ότι θα έχουμε μια ωραία χημεία. Αρχίσαμε με ζέσταμα εκτός και στην συνέχεια εντός νερού. Έπειτα ξεκίνησε η διδασκαλία αθλητικής ναυαγοσωστικής. Έχοντας αναλάβει το κομμάτι της βιντεοσκόπησης μπορώ να πω πως μου άρεσε πολύ και έμεινα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αφού το διασκέδασα. Επίσης με τον συμφοιτητή μου είχαμε εξαιρετική συνεργασία που έκανε το έργο μας πιο εύκολο. Τέλος  τα παιδιά μας ευχαρίστησαν και επισήμαναν ότι περάσανε όμορφα αποκομίζοντας καινούργιες και χρήσιμες γνώσεις.

 

Η διδασκαλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος «εφαρμοσμένη ναυαγοσωστική» της ΣΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ και του project “Safe Greece” που πραγματοποιείται δωρεάν από την Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος με την υποστήριξη του Princess Charlene of Monaco Foundation