ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Action Club Hellas μέλος της ΕΑΝΕ και παρούσα στο ΚΑΝΕ 2023

 


Το Action Club Hellas μέλος της ΕΑΝΕ
και παρών στο ΚΑΝΕ 2023

Αθήνα 11.10.2023. Η Σχολή Ναυαγοσωστικής Εκπαίδευσης Action Club Hellas εντάχθηκε ως μέλος στην Ένωσης Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΕΑΝΕ) και θα συμμετέχει αγωνιστικά με ομάδα στο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΚΑΝΕ) που θα διεξαχθεί στην ΣΕΦΑΑ Αθηνών (Σάββατο 14/10/2023). 

O ιδρυτής της Σχολής, Γιώργος Στάικος, είχε συμμετάσχει σε αγώνες ναυαγοσωστικής στο παρελθόν και εφεξής προσφέρει στους ναυαγοσώστες - μέλη του την εμπειρία συμμετοχής στο ΚΑΝΕ, ως μέσο ενδυνάμωσης της επαγγελματικής τους θωράκισης και υπηρεσιακής ικανότητας. Ο Πρόεδρος της ΕΑΝΕ, Δρ. Στάθης Αβραμίδης καλωσόρισε την σχολή στην οικογένεια της ΕΑΝΕ. 

Το Action Club Hellas δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυαγοσωστικής επί σειρά ετών και είναι μέλος της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδος

Η ΕΑΝΕ είναι το "σπίτι" του αθλήματος που σώζει ζωές και μέλος σημαντικών διεθνών οργανισμών. Πραγματοποιεί δράσεις ασφάλειας στο νερό και αγώνες ναυαγοσωστικής.

"Αθλητική" σημαίνει αθλητισμός και "ναυαγοσωστική" επάγγελμα ή εθελοντισμός. Οι δύο έννοιες συνυπάρχουν αρμονικά επειδή ένας επαγγελματίας ναυαγοσώστης πρέπει να ασκείται τακτικά σε τεχνικές διάσωσης για να είναι έτοιμος και ένας κολυμβητής πρέπει να αποκτά γνώσεις διάσωσης για μια επείγουσα κατάσταση.