ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 


Η Ναυαγοσωστική Σχολή Thalassa Services 
μέλος της ΕΑΝΕ και παρούσα στο ΚΑΝΕ 2023

Αθήνα 4.10.2023. Η Σχολή Ναυαγοσωστικής Εκπαίδευσης Thalassa Services εντάχθηκε ως μέλος στην Ένωσης Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΕΑΝΕ) και θα συμμετέχει αγωνιστικά με ομάδα στο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΚΑΝΕ) που θα διεξαχθεί στην ΣΕΦΑΑ Αθηνών (Σάββατο 14/10/2023). 


Η Πρόεδρος της Σχολής, Κατερίνα Μυρωνάκη, εύχεται καλή συνεργασία και επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες στο ΚΑΝΕ. Ο Πρόεδρος της ΕΑΝΕ, Δρ. Στάθης Αβραμίδης καλωσόρισε την σχολή στην οικογένεια της ΕΑΝΕ. 

Η Thalassa Services δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυαγοσωστικής επί σειρά ετών και είναι μέλος της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδος

Η ΕΑΝΕ είναι το "σπίτι" του αθλήματος που σώζει ζωές. Πραγματοποιεί δράσεις ασφάλειας στο νερό και αγώνες αθλητικής ναυαγοσωστικής. Είναι μέλος σημαντικών διεθνών οργανισμών.

"Αθλητική" σημαίνει αθλητισμός και "ναυαγοσωστική" επάγγελμα ή εθελοντισμός. Οι δύο έννοιες μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά ως συγκοινωνούντα δοχεία με τους συναρμόδιους φορείς ΕΑΝΕ και ΕΣΝΕ να έχουν διακριτούς ρόλους.