ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλούσιος o απολογισμός της ΕΑΝΕ στο ΔΣ της ILSE

 


Πλούσιος o απολογισμός της ΕΑΝΕ στο ΔΣ της ILSE

Αθήνα 14.12.2023. Η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΕΑΝΕ) έκανε αναλυτικό απολογισμό του ετήσιου έργου της στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ναυαγοσωστικής Ομοσπονδίας (ILSE).

Ο Πρόεδρος ΕΑΝΕ Δρ Στάθης Αβραμίδης, ανέφερε γραπτώς 30 τομείς δραστηριότητας που επιτεύχθηκαν το 2023 (διδασκαλίες, εθνικοί και διεθνείς αγώνες, διεθνείς επιτυχίες, συμπόσια, εκδόσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, συμμαχίες, μέλη, βραβεύσεις, προβολή, επικοινωνία, καμπάνιες, διεθνείς συμμαχίες), την δημιουργία Μουσείου Αθλητικής Ναυαγοσωστικής και την έκδοση 2 βιβλίων αθλητικής ναυαγοσωστικής/ ασφάλειας στο νερό.

Ο ILSE Πρόεδρος, Dr Detlev Mohr, καλωσόρισε το πλούσιο έργο της ΕΑΝΕ και δήλωσε ότι ανυπομονεί για τα εγκαίνια του εικονικού μουσείου. Ανέφερε επίσης ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Τέλος ενημέρωσε ότι σύντομα θα αποφασιστεί εάν η αθλητική ναυαγοσωστική θα είναι ένα από τα 5 νέα αθλήματα που θα επιλεχθούν ανάμεσα σε 20 υποψήφια για να ενταχθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αυστραλίας το 2032. Εικόνα: ΕΑΝΕ.