ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι ΕΔ-ΣΑ στο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2020

 

Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας στο

Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2020

Αθήνα 17.8.2020. H  Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΕΑΝΕ) στις 26/9/2020 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, θα διοργανώσει το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στο οποίο δύναται να συμμετάσχουν και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η συμμετοχή προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στην εν λόγω διοργάνωση αφενός μεν προσδίδει ιδιαίτερο κύρος, αφετέρου δε προάγει την εξωστρέφεια του προσωπικού των. 

Η συμμετοχή των αθλητών και των αθλητριών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας είναι εθελοντική, δεν αποτελεί εκτέλεση υπηρεσίας και αγωνίζονται με δική τους ευθύνη, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στους κανονισμούς που έχουν εκδοθεί για τους υπόψη αγώνες.

Η προκήρυξη του αγώνα και η φόρμα εγγραφής αναρτώνται εδώ.

Οι ένστολοι δύνανται να δηλώσουν (α) απευθείας (μόνοι τους) συμμετοχή ως "μεμονωμένοι αθλητές" στα ατομικά αγωνίσματα ή (β) να ενταχθούν σε άλλες ομάδες για συμμετοχή σε σκυταλοδρομίες. Για πρόσθετη πληροφορία αναφορικά με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών των ΕΔ και των ΣΑ στην προαναφερθείσα διοργάνωση θα πρέπει να απευθύνεστε στον κ. Αντρέα Ίντρα (idra_2000@yahoo.com, 6972-155-629).