ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Πέρασα τέλεια. Να φέρω ένα φίλο μου;" (3η προπόνηση)

 


"Πέρασα τέλεια. Να φέρω ένα φίλο μου;" λένε όσοι προπονούνται για το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2020

Βάρκιζα 12.9.2020. Λίγες ημέρες απομένουν για το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος με τον ενθουσιασμό και τον αριθμό των αθλοσωστών να μεγαλώνει.

Την προπόνηση πραγματοποίησαν για λογαριασμό της Ένωσης Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος και του Συλλόγου Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ατλαντίς οι  Δρ. Στάθης Αβραμίδης (Πρόεδρος ΕΑΝΕ), Ρούλα Καρυδοπούλου (Τμηματάρχης Κριτών ΕΑΝΕ), Εφραίμ Χαλκιάς (Τμηματάρχης Εθελοντών ΕΑΝΕ, Πρόεδρος Ατλαντίς). Οι προπονήσεις γίνονται ως μέρος του προγράμματος "Safe Greece" που εκπονεί η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος σε συνεργασία με το Princess Charlene of Monaco Foundation.

Oι συμμετέχοντες αυξήθηκαν κατά 25% σε σχέση με το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Γονείς και παιδιά, δήλωσαν ενθουσιασμένοι και έφεραν νέους φίλους στην παρέα που ολοένα μεγαλώνει. Τα μηνύματα για τις συμμετοχές και από άλλα σημεία της Ελλάδας είναι ενθαρρυντικά. Παρά τις δυσκολίες που φέρνει στη ζωή μας ο κορονοϊός, ομάδες ετοιμάζονται στην Κάλυμνο, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Ο προπονητής του Πρωτέα Καλύμνου Μιχάλης Γλυνάτσης είπε: "Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για αυτή την σημαντική στιγμή. Εμείς κατοικούμε μακριά και τα έξοδα και οι δυσκολίες είναι μεγάλα, αλλά θα κάνουμε το παν για να έχουμε παρουσία και μια καλή ομάδα. Όσοι κατοικούν στην Αθήνα θα χάσουν αν δεν ζήσουν τέτοια εμπειρία!"

Οι προπονήσεις διεξάγονται τα Σαββατοκύριακα 12-13, 19-20 Σεπτεμβρίου 5-8μμ στην παραλία της Βάρκιζας, 5-8μμ (αριστερά από το Yabanaki). Ευπρόσδεκτοι όσοι θέλουν να γνωρίσουν από κοντά την μαγεία του αθλήματος που σώζει ζωές και να προετοιμαστούν για το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στις 26/9/2020 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, 4-10μμ. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως 15/9/2020. Προλάβετε να γραφτείτε (περισσότερα).